Lékaři varují Gotta: Hazard se životem miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lékaři varují Gotta: Hazard se životem miminka!

Karel s těhotnou Ivanou odletěli do Egypta.
Karel s těhotnou Ivanou odletěli do Egypta. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA/HURGHADA – Hazard se zdravím ještě nenarozeného dítěte? Jinak naprosto zodpovědný zpěvák Karel Gott (68), který se sotva před třemi týdny vrátil s rodinou z utajované dovolené na Seychelách, odletěl o víkendu s těhotnou manželkou Ivanou (32) znovu tajně k moři. Podle informací deníku Aha! vyrazili do egyptské Hurghady.

A lékaři varují: Pro Ivanu, která je v šestém měsíci těhotenství, i pro její ještě nenarozené miminko jde o velmi nebezpečnou cestu!

A to nejen kvůli cestě letadlem, která se těhotným nedoporučuje. Jsou zde i další rizika. U Rudého moře se nyní denní teploty pohybují okolo 35 °C a Evropany z místního klimatu často přepadají nevolnosti a průjmová onemocnění – tzv. faraonova pomsta. A navíc třeba herec Pavel Nový si právě z Afriky přivezl tajemnou západonilskou horečku, kvůli které před půl rokem ochrnul na celé tělo!

O Gottově nečekaném odletu do Afriky z jeho okolí předem nikdo nevěděl. „O Karlovi nic nevím, jsem na chalupě,“ napsal nám včera Mistrův osobní řidič Olda Havránek. „Nevím, kde Kája je, nic neříkal,“ řekla deníku Aha! zpěvačka Lucie Bílá (41), která je se Zlatým slavíkem v posledních týdnech v úzkém kontaktu. A Gottovi? Od pátku si nezapnuli své mobilní telefony...

Ivana Gottová, která je podle všeho ve 29. týdnu těhotenství, si zřejmě musela pro cestu letadlem vyběhat i zvláštní povolení. „Mezi 28. a 36. týdnem těhotenství požadují letecké společnosti potvrzení od lékaře o způsobilosti k přepravě letadlem. Cestující, která se při odbavení neprokáže takovým potvrzením, nebude přijata k přepravě,“ řekli nám na tiskovém oddělení ČSA.

25.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.