Pomlázka slavných: Doma, v práci, v nemocnici... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pomlázka slavných: Doma, v práci, v nemocnici...

Helena Vondráčková koledníkům rozdávala vlastnoručně zdobená vajíčka.
Helena Vondráčková koledníkům rozdávala vlastnoručně zdobená vajíčka. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl, luciebila.com)

PRAHA – Jak probíhaly Velikonoce u českých celebrit? Zatímco třeba Helena Vondráčková (60) doma barvila vajíčka a vítala koledníky, Lucie Bílá (41) a Václav Upír Krejčí (52) vyrazili do práce!

Bílá totiž měla vystoupení a zkoušky na chystaný muzikál Němcová v pražském Divadle Ta Fantastika. „Jediným volným dnem u mě byla neděle. Byli jsme s Vendou u babičky na kachně a pak jsme si užívali romantiky,“ prozradila nám Lucie. A Václav Upír Krejčí pro změnu bavil děti na klinice hematologie a onkologie ve Fakultní nemocnici Motol v režii nadačního fondu Kapka Naděje. „Já jsem se nemohla bohužel dostavit, protože ležím doma a mám nastydlé ledviny,“ svěřila se deníku Aha! prezidentka fondu Vendula Svobodová (36). Nelhala, doma opravdu byla, načapali jsme ji tam ve chvíli, kdy za ní dorazil jeden z koledníků. Její přítel Patrik Auš to ale nebyl, přestože se svým vozem před Venduliným domem parkoval...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.