Dcera Mahuleny Bočanové: Na mámu se smála, křest proplakala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dcera Mahuleny Bočanové: Na mámu se smála, křest proplakala!

Marina se nechtěla fotit v brýlích, které teď musí kvůli své oční vadě nosit.
Marina se nechtěla fotit v brýlích, které teď musí kvůli své oční vadě nosit.

PRAHA – Malá Marina Bočanová (6) je ale číslo. Nejdříve se ztratila své mamince Mahuleně (41), pak se rozplakala a neustále schovávala své nové brýle – jako spousta malých dětí totiž trpí nepříjemnou oční vadou.


Silné dioptrie samozřejmě malou princeznu obtěžují, a tak není divu, že si brýle chtěla na křtu parfému pro děti sundat.

Marina Bočanová poprvé v životě odešla domů se svým vlastním parfémem, jehož se stala i kmotrou. Bohužel uplakanou. Když totiž měla Marina vkročit na pódium, začala naříkat. Kliknutím zvětšete„Copak se děje, neboj se,“ chlácholila svou holčičku Mahulena. Stačilo pár slov a dětské tvářičky se rozjasnily. Samotný křest však Marinku neobtěžoval tolik jako brejličky. Neustále je ukrývala za zády, a to i přesto, že jí moc slušely. Bohužel jako spousta dětí v jejím věku trpí i ona oční vadou – šilháním.

Nový parfém od Avonu přišla otestovat i dcera Richarda Genzera a Lindy Finkové Viktorka. Kliknutím zvětšeteTěhotné Lindě už se rýsuje bříško a jak bylo vidět, na miminko se těší nejen ona, ale i její dcera.
Kliknutím zvětšete„Jsem v pořádku, nemám žádné komplikace,“ ubezpečila všechny Finková. Malou Christel, dceru Markéty Kraus-Hrubešové, zato parfém vůbec nezajímal. Už když přijely, Christel spala v kočárku a ani během akce se neprobudila. „Tak zase jedeme domů, i když jsme vlastně nic ne viděli,“ vtipkovala Hrubešová.



Autor: EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.