Václav Klaus: Divoká noc s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Václav Klaus: Divoká noc s milenkou!

10.00 Klaus skládá prezidentský slib, děkuje manželce a rodině.
10.00 Klaus skládá prezidentský slib, děkuje manželce a rodině. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – POTVRZENO! Prezident Klaus (66) má MILENKU! Jak dokazují fotky Aha!, po pátečním podepsání prezidentského slibu strávil noc v hotelu ve Vestci u Prahy s mladou blonďatou letuškou vládní letky Petrou Bednářovou (25)!

POTVRZENO! Prezident Klaus (66) má MILENKU! Jak dokazují fotky Aha!, po pátečním podepsání prezidentského slibu strávil noc v hotelu ve Vestci u Prahy s mladou blonďatou letuškou vládní letky Petrou Bednářovou (25)! Pane prezidente, co vaše slova o úctě k rodině a manželství, o kterých jste mluvil při prezidentské volbě? To nevíte, že jako hlava státu jste vzorem pro celý národ? Otázkou je, jak se zachová Klausova manželka Livia (64), která mu už jednu nevěru před lety odpustila. Spakuje Václavovi věci a podá žádost o rozvod?

„Pokud nechcete dbát tisíciletých tradic naší civilizace, jejich křesťanských hodnot, důrazy na klasickou rodinu a úctu ke každému lidskému životu, nevolte mne, neboť já tyto hodnoty ctím,“ tato slova pronesl Václav Klaus při projevu na prezidentské volbě, při páteční inauguraci ještě přidal poděkování manželce Livii a rodině.

Jak vidno z fotografií Aha!, moc se slovy neřídí. Jen pár hodin po složení prezidentského slibu a slovech o morálce se ocitl v náručí 25leté atraktivní blondýnky Petry Bednářové. Ta je už šestým rokem letuškou vládní letky a podle všeho se zná i s paní Livií.

Klaus s Petrou v pátek nejdříve strávili asi hodinu v golfovém centru Erpet na pražském Smíchově. Před půl jedenáctou večer Klause s milenkou odvezla ochranka v Audi A8 do Sporthotelu ve Vestci u Prahy. To je oblíbené místo členů ODS, třeba šéf strany Mirek Topolánek tam slavil padesátiny. Prezident tam se sexy letuškou strávil celou noc, z hotelu vyšli až v šest hodin ráno. Klaus poté Petru odvezl na letiště do Kbel a vydal se za manželkou Livií. To jí dal opravdu pěkný dárek k MDŽ!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.