Hanychová »prohulila« auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová »prohulila« auto!

Agáta Hanychová (21), 
II. vicemiss ČR 2005 
1 900 Kč/měsíčně
Agáta Hanychová (21), II. vicemiss ČR 2005 1 900 Kč/měsíčně (: Jan HRUŠKA)

Ranní kafíčko a k tomu, jak jinak, cigaretka. Pak hurá na schůzku do kavárny, kde »padnou« další tři. Po obědě jednu, pak ještě dvě. A večer?

Na party se krabička spolehlivě vyprázdní. Kouření je zároveň vášeň a zlozvyk, o kterém mohou známé osobnosti vyprávět romány. Kolik denně vykouří? A jak moc jim tenhle zdraví škodlivý »koníček« vyprázdní peněženku?

Agáta Hanychová (21), II. vicemiss ČR 2005
1 900 Kč/měsíčně

Dcera herečky Veroniky Žilkové Agáta je k vidění na večírcích nejen se sklenkou dobrého alkoholu, ale i s cigaretou v ruce. Jak sama přiznala, možná už »prokouřila« auto. „Ofi ciálně jsem si před mamkou zapálila zhruba v šestnácti letech. Ale prý už jsem to zkoušela dřív. Údajně jsem jako tříletá holčička před školkou sbírala nedopalky a dokuřovala je. Mamka to poznala podle toho, že jsem měla ohořelé řasy a byl ze mě cítit kouř. Cigarety mi opravdu chutnají. V současné době kouřím Kentky, ale dřív jsem kouřila Cartierky. Ty sem ale přestali před třemi měsíci dovážet, tak jsem změnila značku. Vykouřím asi tak krabičku denně,“ přiznává Agáta. S kouřením měla problémy vlastně jen jednou. „Chodila jsem dva roky s hokejistou Jiřím Hudlerem, který cigarety opravdu nesnášel. Pořád mi je vytýkal. Schválně jsem přitvrdila a nakonec si on naopak občas zapálil se mnou,“ dodala.

Bohouš Josef (44), zpěvák
1800 Kč/měsíčně

Bez cigarety si svůj život neumí představit. Mezi jeho oblíbené značky patří lehká »máčka« (Marlbora) nebo lehké LM. „Vím, že to není zdravé a leze to do peněz, ale cigarety mi zkrátka chutnají. Vykouřím zhruba krabičku denně. Moje partnerka patří mezi takzvané »víkendové« kuřáky, takže mi kouření toleruje. Samozřejmě, že nekouřím v přítomnosti svého tříletého syna Tomáše,“ svěřil se zpěvák.

Lešek Semelka (59), zpěvák
1 700 Kč/měsíčně

A kolik vykouří Lešek? „Raději to nepočítám. Hodně. Záleží na okolnostech. Třeba když hraji tenis, nebo chodím po lese a sbírám houby, tak nekouřím. Když někde sedím ve společnosti, tak zase kouřím o to intenzivněji. Nejvíc cigaret spotřebuji, když doma pracuji a tvořím. Zvládnu v průměru až 30 cigaret za den,“ říká zpěvák. Na svou obhajobu uvádí, že nekouří drahé cigarety, oblíbil si značku Ronson. „Doma to nikomu nevadí. Manželka Alena kouří také, takže se navzájem tolerujeme,“ končí Lešek.


Lenka Hornová (39), scenáristka
1800 Kč/měsíčně

Bývalá moderátorka »nováckého« pořadu Prásk se na sebe kvůli kouření zlobí. „Začala jsem kouřit o »svaťáku« na střední škole. Mezi mé oblíbené značky dnes patří lehká Marlbora, kterých vykouřím zhruba dvacet za den,“ usmívá se. „Buď přestanu jíst, nebo přestanu kouřit, obojí zkrátka spojit nejde. A tak jsem si vybrala. Vydržím klidně do pěti hodin odpoledne pouze na třech »amerických« kafích, což jsou takové ty žbrundy půl šálku kávy a zbytek mléko, a na cigaretách. Můj partner rozhodně problémy s tím, že jsem kuřačka, nemá. Kouří taky. Ale s bývalým manželem, který byl lékař, jsme bojovali neustále. Došlo to dokonce tak daleko, že mi z nemocnice nosil rentgenové snímky pokročilých kuřáků a lepil mi je na okno,“ směje se Lenka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.