Bartošová, Krytinář: To je mela! Nova chce šmírovat hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bartošová, Krytinář: To je mela! Nova chce šmírovat hvězdy!

Jiří Krytinář s dcerou Janou byli pro, účast ve Výměně manželek Jiřímu rozmluvila manželka.
Jiří Krytinář s dcerou Janou byli pro, účast ve Výměně manželek Jiřímu rozmluvila manželka.

PRAHA – Čtvrtá řada úspěšné reality show Výměna manželek, ve které se na deset dní vyměňují matky od dvou rodin, na sebe znovu upozorňuje!


Po skandálu se stresováním zúčastněných dětí, kvůli kterému ji chtějí zakázat poslanci KDU-ČSL, nyní z Novy přichází šokující zpráva: tvůrci chtějí do Výměny zlanařit celebrity! Údajně začali Ivetou Bartošovou (41) a Jiřím Krytinářem (58).

„O Bartošové se vážně uvažuje a také o řadě dalších osobností. Vedení chce diváky v nové řadě šokovat něčím novým a po vzoru Rumunska by to mělo být soukromí nějaké osobnosti,“ šušká se v zákulisí.

Podle našich informací byla první na řadě Iveta Bartošová. „Bohužel mě nikdo nekontaktoval. Stejně bych neměla možnost nabídnout partnera,“ říká zpěvačka. Když to s Ivetou nevyjde, zaměřila se Nova na výraznou osobnost ze showbyznysu, herce Jiřího Krytináře. Ten také deníku Aha! potvrdil, že ho Nova oslovila. A on souhlasil. Jenže pak to řekl doma a začalo tóčo. Jeho manželka se totiž postavila ostře proti.

„Uvažoval jsem o tom, po dohodě s manželkou jsem ale odmítl. Jednak jsme si uvědomili, že by to kolem nás mohlo zdvihnout nežádoucí vlnu negativní stránky popularity, a jednak reality show moc nemusím. Kliknutím zvětšeteJá už jsem zviditelněnej dost,“ potvrdil se smíchem dramatickou domácí diskusi nejmenší český herec (123 cm), jeho manželka – právnička – je ještě o kousek menší.

A co na celebrity ve Výměně manželek říká oficiálně TV Nova? „Čtvrtá série se teprve chystá, zatím probíhají přípravy, a tak nemůžeme specifikovat, na co se diváci mohou těšit. Nelze říct ani to, jestli se pořadu zúčastní nějaká známá osobnost,“ mlží mluvčí televize Nova Veronika Šmítková. Nepřímo ale potvrzuje, že když už ne s Bartošovou a Krytinářem, s jednou z celebrit se nejspíš ve Výměně potkáme!


Autor: Petr MACEK, David ZÁPAL
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.