Válečná porada u Kubelkové: Iva s Natálkou řekly NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Válečná porada u Kubelkové: Iva s Natálkou řekly NE!

Natálie Jirásková a Iva Kubelková
Natálie Jirásková a Iva Kubelková (Instagram)

Stejně jako maminka Iva Kubelková (46), i Natálie Jirásková (19) přičichla k modelingu, a tak není divu, že o ní mají zájem nejen agentury, ale i oficiální soutěže krásy. Kývne na účast a bude bojovat o titul příští miss?

Ačkoli soutěž o královnu krásy stále probíhá, pro Ivu Kubelkovou, vůbec první ViceMiss soutěže Miss ČR z roku 1996, už nejde o tu samou událost, jakou byla před více než dvaceti lety. „Tenkrát byla jiná doba a Miss byla jednou z mála možností, jak se v tomto světě uplatnit, byla jenom jedna soutěž, akcí nebylo tolik a nebyly ani sociální sítě. Byl to prostě jiný svět. Dnes už asi není soutěž krásy tou jednou jedinou cestou, kterou se dá jít,“ cituje Kubelkovou server Expres.cz.

Dcera Kubelkové Natálie schovává břicho: "Strašně jsem žrala..."

Video se připravuje ...

Už dávno neplatí, že slečny musí samy vystát frontu na castingu, aby se vůbec probojovaly do finálního počtu soutěžících.  V současnosti leckteré dívky již předem dostávají nabídky na působení v těchto projektech, což je případ i Iviny dcery Natálie. „My už jsme to řešily, ona s tím několikrát přišla, protože ji už mnohokrát oslovovali a do té soutěže ji lanařili. Řešila to spíš z toho pohledu, že chce v první řadě dodělat školu a já jsem za tento její přístup hrozně ráda, že chce za sebou mít první maturitu,“ dodala spokojená maminka Iva, která oceňuje Natálčiny priority.



Přečtěte si
Tony Dora
21. 4. 2024 • 17:56

Kubelková už by měla přestat je to stará kremle

Tony Dora
21. 4. 2024 • 17:56

Kubelková už by měla přestat je to stará kremle

bella.
21. 4. 2024 • 12:45

ity
----

ano, je to pravda.Tituly dostávali jen tak. Vím i o tom, jak např. Dušan Klein vůbec nechodil na přednášky, známky dal po telefonu , nic nenaučil a případů je mnoo.Od Nečase ta Nagyová má taky Mgr. z UJAK koupený a Gottova Ivana má Bc.Nikde ale nenajdete její bakalářskou práci, kdy téma bylo " dopad TV násilí na děti ", kdy její vedoucí nebyl psycholog, ale ekonom, který pracoval léta v NDR.Na palici to je! Navíc z psychologii tam měla jen 1 semestr , jednou za 14 dní !
Proto Akreditační ústav konečně zakročil a UJAK nesmí dávat VŚ titl. Mgr.Myslím, že Bc. jim zůstal, ale nejsem si jista.To se má asi tak, jako s Plzeň Právnická fakulta.Tam Verešová přestoupila z Prahy.V Praze měla individuální plán, nikdo ji nikdy ve škole neviděl, přesto ke konci už by to nedala, tedy přešla do Plzně .To byl pravý důvod.Verešová je Mgr. práv, dokonce si ji dal Volopich jako čekatelku - koncipientku advokacie.Ta nikdy advokátské zkoušky neudělá, ale je " koncipientka" a blbá jako pučtok!
Další zprofanopvanou školou v Praze je Konzervatoř, kterou vede Ščuka! Tam se neučí nic, než " rozvíjí talent " a dokonce tam Źilková jako učitelku " upíchla kdysi s Prachřem těhotnou Agátu Hanychovou.I té blbí rodiče platili v školném její výplatu.
A mohla bych pokračovat dál a dál ...

jity
21. 4. 2024 • 08:55

opr. ji to bavilo ne je.

jity
21. 4. 2024 • 08:55

Tak pokud je to tak s tím titulem, to je hnus přímo fialový. Vnučka je také Mgr. a co ji to dalo dřiny a zkoušek a to je to bavilo a žádnou zkoušku nemusela opakovat. Za prachy holt je možné všechno. Třeba to bylo v seriálu Sedm schodů k moci. Tam to koupila jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.