Poslední narozeniny nemocné Dohertyové: Morbidní, ale zároveň vtipné přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Poslední narozeniny nemocné Dohertyové: Morbidní, ale zároveň vtipné přání

Shannen Doherty
Shannen Doherty (Profimedia)

Oblíbená Brenda z Beverly Hills 90210 slaví 53. narozeniny. Pro herečku Shannen Dohertyovou (53) se ale nesou v posmutnělém duchu. Dalších se totiž s velkou pravděpodobností nedožije.

Herečka se zákeřnou chorobou nebojuje poprvé. V roce 2015 onemocněla rakovinou prsu, ale tenkrát se jí podařilo nad nemocí zvítězit. V roce 2020 ale rakovina udeřila znovu, tentokrát se Shannen objevily metastázy na mozku a v kostech. „To se pak ptáte sami sebe: proč já? Proč já mám rakovinu? S životem jsem ale neskončila," prozradila před lety herečka pro magazín People. I přesto je se svým osudem smířená a dokonce si naplánovala svůj vlastní pohřeb.

Zemřel Kirk Douglas. Shannen Doherty má rakovinu ve čtvrtém stádiu. A Holanová v bolestech!

Video se připravuje ...

„Je to tak morbidní, ale zároveň vtipné. Chci, aby byly moje ostatky smíchány s mým psem a otcem. Nechci být pohřbena ani zpopelněna," prozradila Doherty pro zmíněný magazín. V současné době se snaží trávit co nejvíce času se svou rodinou, která jí v těžkých časech dodává sílu.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.