Nálepková v šoku: Milence brutálně zmlátili! Kvůli dluhům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nálepková v šoku: Milence brutálně zmlátili! Kvůli dluhům?

Světlana Nálepková
Světlana Nálepková  (Aha! – David Kundrát a Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Světlana Nálepková (47) je v šoku! Jejího přítele, podnikatele Davida Radiměřského (33) surově zbili neznámí útočníci, a ten skončil s otřesem mozku v pražské nemocnici Na Františku!

Herečka Světlana Nálepková (47) je v šoku! Jejího přítele, podnikatele Davida Radiměřského (33) surově zbili neznámí útočníci, a ten skončil s otřesem mozku v pražské nemocnici Na Františku!

„Nemohu k tomu nic říct, nic nevím. Jen to, že žije,“ omluvila se deníku Aha! Nálepková, když jsme se jí ptali na podrobnosti. Na otázku, jestli spolu ještě chodí, však odpověděla více než záhadně: „Myslím, že ne. Ale nerozešli jsme se. Nemám teď na nic sílu, nezlobte se,“ řekla zlomeným hlasem a položila telefon.

„Tento pacient byl přijat v úterý ráno mezi čtvrtou a pátou hodinou na chirurgii naší nemocnice kvůli podezření na otřes mozku. Není ale v ohrožení v života,“ potvrdil nám i mluvčí nemocnice Na Františku Vladimír Juřina. Důvodem napadení prý mohou být Radiměřského dluhy, jejichž splátku si kdosi chtěl vymoci »po zlém«. Útok tak Radiměřský přestál, vydrží ale jeho vztah se Světlanou?


Video z vystoupení Světlany Nálepkové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.