Jiří Pecha, kumpán Bolka Polívky: Těžká nemoc! Nehraje kvůli žaludku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Pecha, kumpán Bolka Polívky: Těžká nemoc! Nehraje kvůli žaludku!

Jiří Pecha se léčí se žaludečními vředy a odmítá veškerou práci!
Jiří Pecha se léčí se žaludečními vředy a odmítá veškerou práci! (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Kvůli žaludečním vředům přichází herec Jiří Pecha (63) nejen o pořádný balík peněz, ale i o lukrativní filmové nabídky. Nezapomenutelný Zilvar ze seriálu Bylo nás pět a parťák Bolka Polívky si totiž léčí vážné zdravotní problémy, které ho trápí už od loňska.

Kvůli žaludečním vředům přichází herec Jiří Pecha (63) nejen o pořádný balík peněz, ale i o lukrativní fi lmové nabídky. Nezapomenutelný Zilvar ze seriálu Bylo nás pět a parťák Bolka Polívky si totiž léčí vážné zdravotní problémy, které ho trápí už od loňska. A tak musí rušit dohod-nutá divadelní představení a dokonce i odmítat nové fi lmové nabídky!

Slavný otec Zilvara z chudobince či Alois Fábera z Pupenda nyní potřebuje klid na rekonvalescenci po operaci vředů, s nimiž měl problémy už loni. „Jirka měl ten problém už minulý rok, ale ještě to musí pořádně doléčit, je to myslím záležitost na několik měsíců,“ potvrdil deníku Aha! manažer Bolka Polívky Tomáš Harabiš. A role zatím utíkají. „Vím, že Jirka nedávno dostal nabídku účinkovat v jednom ze seriálů tuzemské televize, ale musel se omluvit pro svůj zdravotní stav,“ přiznává jeden televizní producent.

Pechova představení ruší i divadlo Husa na provázku. „Z důvodu nemoci se představení J. Pechy ruší,“ stojí oznámení na webových stránkách divadla. Přitom Pecha by již brzy chtěl natočit s Bolkem Polívkou, Jiřím Bartoškou a Pavlem Zedníčkem nový film Don Quijote v Čechách, který by se měl v českých kinech objevit už příští rok.


Video s filmu Pupendo:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.