Otevřená válka na Tenerife: Bendová a Belohorcová v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Otevřená válka na Tenerife: Bendová a Belohorcová v akci

Alice Bendová je už z útoků Vlasty Hájka unavená
Alice Bendová je už z útoků Vlasty Hájka unavená (archiv Blesku)

Na sluncem zalité Tenerife míří řada českých celebrit, které si ze španělského ostrova tvoří nový domov i zajímavé místo podnikání. Jde totiž o ráj pronájmů nemovitostí, které bývají díky příhodným klimatickým podmínkám často obstojně vytížené. Byznys si na tom postavila nejen Alice Bendová (50), ale i Zuzana Belohorcová (48) s manželem Vlastou Hájkem. Ovšem právě mezi nimi tu v podnikání vznikají třecí plochy. 

Nedávno se totiž Vlasta Hájek na svých sociálních sítích vyjádřil k nepříjemnému incidentu Bendové, z jejíhož apartmánu odešel jistý zákazník velmi nespokojený poté, co objevil v ubytování šváby. Bohužel velmi nevybíravým způsobem. Hájek neopomněl připomenout vysokou kvalitu jejich ubytovacích kapacit, stejně jako fakt, že u nich probíhá pravidelná deratizace. 

Alice Bendová jako sexy Anděl: Chtěla jsem být čert!

Video se připravuje ...

Alice samozřejmě nenechala jeho bouřlivý útok bez odezvy a připojila i svoje vyjádření, kde vysvětlila svůj pohled na věc. „Toto je mé první a zároveň poslední vyjádření k osobě pana Hájka, jelikož si nechci svůj profil zahlcovat negativními věcmi ani osobami. Dále budu věci spojené s touto osobou řešit právní cestou a pokud to bude nutné, nechám uveřejnit hlasové zprávy (plné vulgarismů a výhrůžek) od této osoby a také negativní zkušenosti lidí, kteří se s tímto člověkem setkali,“ píše na svém profilu. „Problém je ten, že jakmile cítí, že mu ubývají sledující, začne parazitovat na jiných, jakýmkoliv způsobem. Hlavně, aby se psalo,“ dodala. 

Zároveň upozornila na fakt, že nejde o ojedinělý případ podobného sporu, uvedla také, že s panem Hájkem má negativní zkušenost více českých hvězd. Hájek měl posílat nepěkné zprávy i Richardovi Chladovi s manželkou, kteří Tenerife nedávno navštívili...

Kápni božskou s Alicí Bendovou! O sexuálním obtěžování na natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sarkays
3. 4. 2024 • 14:11

Ten Hájek to je zlo.👎👎👎

Michal Sobota
3. 4. 2024 • 11:12

Tahle afektovaná rodina podvodníků a narcisů v USA dělala Česku a Slovensku jenom ostudu. Američani je považovali za ***amotný, směšný Rusy, co se neumějí chovat. Hájek může být rád, že neskončil ve federální věznici za ty jeho zvláštní pohyby peněz z pochybných kšeftů a taky z americké burzy přes jeho kumpány a využívání nelegálních přistěhovalců bez pracovního povolení. Hájku, co ty a daně, hm? Primitivní Belohorcová zase všude pořád nahá, všude se nakrucující, všem se vnucující a ještě ke všemu k těmto stejným praktikám prostitutek vede svoji slaboduchou dceru, která má už od svých 12-ti let prodloužený vlasy, umělý nechty a nakrucuje se zmalovaná, polonahá, ve vyzývavých pózách, všude možně na netu pro všechny predátory světa. Aby nakonec v tom vězení neskončila celá tahle povedená rodinka hochštaplerů. USA a Evropa z trestně právního hlediska se jim již nedoporučuje, takže až dojde k dalšímu stěhování, budou muset volit Afriku či Asii. No, už těch míst, kde budou moci zkoušet lidi a systém zneužít, moc není... Ale jak se říká, na každou sv*ni se vaří voda.

Uživatel_5358803
2. 4. 2024 • 13:46

Jak bylo na Tenerife dobře než ho obsadila tato verbež

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.