Totální selhání! Herecký bard Jiří Krampol zvedl telefon a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Totální selhání! Herecký bard Jiří Krampol zvedl telefon a...

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto Aha! – Martin Pekárek, Jan Tůma, Marek Pátek, Herminapress.cz)

Znají se půlku života a vystupují jako dva nerozluční přátelé. Jenže teď je všechno jinak. Herecký bard Jiří Krampol (35) se na svou letitou přítelkyni Uršulu Klukovou (82) nahněval natolik, že už spolu možná do konce života nepromluví. Vše přitom začalo nevinně. 

Při jednom z rozhovorů se Uršula Kluková vyjádřila, že nemá zcela dobrý pocit z nové známosti Jiřího. Její tiskové prohlášení bylo plné obav, že její platonickou lásku z mládí, chce jistá přítelkyně Jana alias Jája, pouze připravit o peníze. Jenže takový soud Krampolovi hnul žlučí. 

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

„Jenom jsem ho upozornila na to, co mu hrozí. Jirko, zesměšníš se,“ cituje Uršulu eXtra.cz. Herečka se také svěřila, že tato událost měla silné dozvuky i v soukromí. „Křičel na mě do telefonu, že Jáju miluje. Opáčila jsem, že ona ale bohužel jeho ne. A bylo zle,“ uvádí dál Kluková. 

„Uršula tvrdí, jak mě má celý život ráda, jak mě tajně milovala, a pak udělá tohle. Pošpiní mě před celým národem. A hlavně uráží Jáju. To je výborná kamarádka, mám ji rád, ale má partnera. Jsme přátelé a fakt není žádná zlatokopka, proboha. Vůbec nestojí o nějakou medializaci, a když ji Uršula označila za mou holku, tak na ni poštvala novináře. Už chybělo jen to, aby jim nadiktovala její adresu. Tohle přece kamarádka opravdu neudělá. Nechápu, proč se ke mně Uršula tak chová. Kdyby nevláčela tiskem její jméno, tak si řeknu: dobře, má o mě starost. Ale tohle mě rozčiluje. Viděla ji jednou, nic o ní neví. Nemá právo ji soudit. Dost mě zklamala,“ běsní Krampol. Zdá se, že přátelské vazby jsou navždy zpřetrhány. 

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
22. 3. 2024 • 18:13

Uršulo,dělej že Krampol neexistuje.Ignoruj ho!Když neměl kde bydlet tak si mu byla dobrá.Ať si nechá tu mladou můzu která z něj vysaje poslední kapky života Co by taky s takovým starcem asi jinýho dělala?

Jana Nováková
22. 3. 2024 • 18:12

Uršulo,dělej že Krampol neexistuje.Ignoruj ho!Když neměl kde bydlet tak si mu byla dobrá.Ať si nechá tu mladou můzu která z něj vysaje poslední kapky života Co by taky s takovým starcem asi jinýho dělala?

Marta Kubíková
22. 3. 2024 • 17:15

Ale že nám ten Jirka Krampol zázračně omládl....
prosím o recept, také bych si ráda nějaký ten rok ubrala.

XYZ3
22. 3. 2024 • 12:06

Krampolovi je 35 ? Tak to má fajn věk 😁

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.