Soukalové pokus o sebevraždu: Vylezla na střechu baráku a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukalové pokus o sebevraždu: Vylezla na střechu baráku a…

Gabriela Soukalová vyráží na tour se svým filmem a plní sály po celé republice
Gabriela Soukalová vyráží na tour se svým filmem a plní sály po celé republice (VDN Promo)

Někdy je nepřízeň osudu natolik tíživá, že najít východisko z nepříznivé životní situace se zdá být skoro nemožné. Podobnou situaci zažila před lety nejvýznamnější česká biatlonistka Gabriela Soukalová (34). Ze dne na den přišla o všechno… i o sílu žít.

Manželství v troskách, kniha, která ji stála málem kariéru a podraz od lidí, které milovala, dostal Soukalovou na samé dno. „Měla jsem pocit, že mám po životě, že můj život skončil. Vylezla jsem na střechu baráku a byla tam poměrně dlouhou dobu,“ cituje Gabrielu magazín Sedmička. Od toho udělat krok dolů ji zachránila myšlenka na maminku. „Ségra byla nemocná a já jsem nechtěla, aby moje maminka měla ještě horší situaci,“ vyprávěla také v dokumentu Pravda se pořád vyplácí.

Soukalová po předpremiéře svého filmu: Jsem vděčná za to, že jsem to nikdy nevzdala

Video se připravuje ...

Z knihy, jejíž vydání by nyní nejraději vzala zpět, navíc neviděla ani korunu. „Petr (Koukal poz. red.:) byl první, který mi řekl, proč platit nakladateli, když můj tatínek dělal nakladatele pro moji knihu a už s tím má zkušenosti. Tak to pojďme celý vydat v rodinném módu,“ pokračuje Gábina. Na nápad někdejšího manžela tenkrát kývla, ovšem doteď z knihy neviděla ani korunu. „Oni oba mi v podstatě řekli, že peníze, které z toho dostanou tím prodejem, tatínek nám daruje na výstavbu domu, který jsme tenkrát stavěli. Dozvěděla jsem se před několika měsíci, že ty peníze tchán věnoval jenom Petrovi, takže já na ně vlastně ve finále nemám nárok,“ tvrdí Soukalová.

Následovala ještě větší rána, a to když zjistila, že ani dům už jí neříká paní.  „Já jsem z toho domu odešla v jedné mikině a v džínách a neměla jsem vůbec nic. Když jsem přišla zpátky, tak byly vyměněny všechny kódy od domu, a já jsem do toho domu od té doby neměla přístup i přesto, že jsem tam měla veškeré osobní věci,“ promluvila také ze zpovědi, ze které až mrazí.

Gabriela Soukalová vydala společnou píseň se Štefanem Margitou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.