Kubišová oznámila konec: Ty řeči by mne zabily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kubišová oznámila konec: Ty řeči by mne zabily

Marta Kubišová
Marta Kubišová (M. Pátek, M.Machan)

Chtěla lidem sdělit, co vše se skutečně dělo v jejím životě, a na knižní trh uvést svou jedinou skutečnou autobiografii. Nakonec si to Marta Kubišová (81) rozmyslela a s velkými plány sekla! Proč se tak rozhodla?

Trnem v oku se pro některé zpěvačka stala po říjnu minulého roku, kdy od prezidenta Petra Pavla (62) obdržela Řád Tomáše G. Masaryka. Současné hlavě státu někteří stále vyčítají předrevoluční členství v KSČ, a tak nemohou skousnout skutečnost, že zrovna Marta Kubišová z jeho rukou vyznamenání převzala.

Marta Kubišová o osudném 21. srpnu 1968: Máma ji poslala pro chleba a...

Video se připravuje ...

„Vyčítají mi, že jsem se tím dopustila zločinu proti Chartě 77. No prosím vás, má cenu pro takové lidi psát knihu?! Vždyť by to nikdy nepochopili!“ brání se legendární zpěvačka, která měla před sebou vydání memoárů. V těch se chtěla vrátit do osudových let a čtenářům tak nastínit svůj pohled na šťastná í méně šťastnější léta.

Jelikož jí ale od minulého podzimu chodí anonymy plné kritiky, nechce si přidělávat starosti. „Vždyť oni ani nevědí, že Charta 77 nebyla jenom Havel a spol. To byl jeden proud. Ten druhý byli komunisté, kteří ze strany vystoupili. A ten třetí normální lidi,“ vysvětlila herečka prostřednictvím deníku Blesk.

Marta Kubišová o listopadu 1989: Bála jsem se, že budu zpívat falešně

Video se připravuje ...

Zpěvačka se bojí, že by se po vydání knihy na scéně objevilo více takových rýpavých všeználků, a tak učinila rázný krok. Kniha o pestrém životě zpěvačky nakonec nevznikne. Kubišová totiž došla k názoru, že ne vše by ze sebe byla schopna setřást tak, jako dříve. „Kdyby kniha vyšla, ty řeči by mne zabily!“ přiznala. Zpěvačka má za sebou celorepublikové tour, na kterém se svými příznivci vzpomínala na mládí a komunistickou éru, kvůli které se na několik let musela stáhnout z veřejného dění. Tour spolu s dokumentárním filmem Magický hlas rebelky budou muset fanouškům stačit. „A Václav Havel mi to tam nahoře snad promine,“ dodala Marta Kubišová.



Přečtěte si
fany22
29. 3. 2024 • 15:06

Kubišovou pořád ještě vidím jako ženskou, které komunisti ublížili, ale proti jiným příkořím, které znám zblízka, protože se dotkly i mé širší rodiny, je zákaz zpívání celkem brnkačka.
Po revoluci měla všude otevřené dveře, všichni se jí klaněli, a celkem kde nic tu nic.
Tu Vondráčkovou tenkrát podrazila, a navíc ještě její agenturu nepěkně pomluvila. Fakt.
Havel se jí pak trapně zastal, jak by ne, a přitom možná ani pořádně nevěděl, jak to bylo. Proč taky. Chartistka má přece vždycky pravdu.
Že podepsala tu slavnou Chartu až 7 let potom, co už stejně měla kariéru zastavenou, a nic v tu dobu už neriskovala, to někteří nepobírají. A málem se k ní modlí.
Když osočila i svůj vlastní fan klub, že ji podvedli, podstrčili k podpisu nějaký papír, a ona ani nevěděla, co podepisuje, to už bylo moc. Ať radši žádné paměti nepíše.

vychechtaná
22. 3. 2024 • 23:05

Drbe a pořádně.

bella.
21. 3. 2024 • 20:44

Celebrity-chachacha
---------------------------
Až tak jí život nekazli, byla původem úřednice a dali jí místo v kanceláři , když měla už dítě a dostala tehdy jako samoživitelka podnikový byt.A podnikové byty dostávali jen soudruzi, anebo ten kdo byl pro firmu nutný a makal.Takže - Kubišová , největší, nejpro­násle­dova­nější , nejchudší, nejzničenější chartistka v Česku a na celém světě byla na tom asi tak! A když jí po 89. Vondráčková dala šanci a vše bylo ústně připravené, zachtělo se jí víc peněz, vše zazdila.Myslím záviděla Vondráčkové šťastné manželství .Vůbec si myslím, že je závistivá.
Od Pavla byla strašná drzost uvažovat, že on bude rozdávat chartistům medaile.Blb samolibý to je a Kubišová už asi moc kolem sebe nepobírá ! .

Uživatel_5814161
21. 3. 2024 • 18:13

nejvíc udavačů bylo hlavně v Chátře 77 a jejím okolí. Ti mají tak Babišovi co vyčítat.
Všichni to dělali jen proto, aby mohli aspoň trochu důstojně pracovat. Včetně Babiše. Jen ti zhulení a ožralí povaleči s rukama dozadu dělali jen na oko v kotelnách nebo myli záchody a dnes za to dostávají metály.

ELLA Průšová
21. 3. 2024 • 15:29

Cele,,,, Prdlajz, celou dobu lidem lhala a ve všem! Převzetím metálu to potvrdila!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.