Pohřeb Vítka z Pyšné princezny: Skandál a zlomený Lukavský | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb Vítka z Pyšné princezny: Skandál a zlomený Lukavský

Heverleho rakev na katafalku.
Heverleho rakev na katafalku. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec Gustav Heverle (†87), známý jako Vítek, kamarád prince Miroslava z nesmrtelné Pyšné princezny, se místo důstojného posledního rozloučení dočkal neúcty!

Herec Gustav Heverle (†87), známý jako Vítek, kamarád prince Miroslava z nesmrtelné Pyšné princezny, se místo důstojného posledního rozloučení dočkal neúcty! Na jeho pohřbu totiž rušila smuteční obřad jak výřečná dáma, tak i opozdilec z řad fotografů. Usměrnit je museli až pohoršení smuteční hosté!

„Sem tady správně na Heverlem?“ vykřikovala kolem sebe postarší žena v průběhu obřadu, podobně se choval i velmi neupravený fotograf. Přítrž jejich nedůstojnému chování udělala až rodina. „Byl jsi muž s mladým duchem v těle, málokdo měl v sobě toliko dobré energie, jako ty,“ pozdravil pak dlouholetého kamaráda Radovan Lukavský (88). Nebylo mu očividně dobře, v průběhu řeči se zlomený profesor dokonce mohutně rozkašlal. Během pohřbu zazněla kromě lidovek i píseň Rozvíjej se, poupátko z Pyšné princezny, která zesnulého proslavila.

Herec, jenž zazářil i v seriálech Hříšní lidé města pražského, 30 případů majora Zemana či Sanitka, zemřel 22. ledna, rok poté, co pochoval manželku. „Prakticky zemřel žalem po své paní. Neměli děti, pohřeb zařizovali vzdálení příbuzní. Pana Heverleho našli až dva dny po smrti. Chudák už nevypadal moc dobře,“ prozradila rodinná přítelkyně zemřelého.


Ukázka z filmu Pyšná princezna:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.