Zdrcující zpráva pro Csákovou: Tragický odchod přítele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zdrcující zpráva pro Csákovou: Tragický odchod přítele

Zdrcená zpěvačka Ilona Csáková: Smrt jejího přítele!
Zdrcená zpěvačka Ilona Csáková: Smrt jejího přítele!  (Foto: David Kundrát, archiv, Facebook)

K Iloně Csákové (53) se donesla zpráva, která zpěvačkou otřásla. Zemřel její blízký fanoušek Martin (†25), jenž měl blízko ke zpěvačce i její rodině.

Poté, co se Ilona Csáková smutnou zprávu dozvěděla, zveřejnila na svém facebookovém profilu snímek s Martinem a patřičně se s ním rozloučila. „Martínku, věřím, že už ti je líp. Budeš mi chybět. Upřímnou soustrast všem jeho přátelům a pozůstalým,“ napsala k fotce s mladíkem, který měl spáchat sebevraždu.

Jak zjistil deník Blesk, s touto možnou příčinou úmrtí pracuje nejen policie, ale i okolí v blízkosti Martinova bydliště. „Oběsil se,“ tvrdí místní lidé. Zpěvačka se s prvními pocity svěřila výše zmíněnému deníku. „Vždyť to mohl být můj syn, a tak jsem ho i trochu brala,“ kroutila hlavou nad brzkou ztrátou blízkého Csáková, která má sama dva syny, Daniela (14) a Dominika (11).

Martin byl Iloniným skalním fanouškem. Za poslední roky nechyběl snad na žádném koncertu, odmala hltal vše, co Ilona vydala, a těšil se i na její ohlášené turné Tornero. Fakt, že se zpěvaččina comebacku již nedočká, Csákovou velmi mrzí. „Budu ho teď na nich marně hledat...“ dodala s bolavým srdcem Ilona Csáková.

Narozeniny Csákové kalí umrtí Gotta: S Karlem nás pojily konspirační teorie!

Video se připravuje ...

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.