Klára Issová: Zradu vzala jako výzvu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klára Issová: Zradu vzala jako výzvu

Mezi sestřenice Issovy vrazil klín muž
Mezi sestřenice Issovy vrazil klín muž (Archiv)

Největší hereckou výzvou si prošla Klára Issová (44). Kvůli roli lékařky v seriálu Zrada byla nucena ponořit se do slovenštiny a hrát v tomto jazyce, což nebylo vůbec jednoduché.

„Nesmírně mě těší, že oceňujete mou slovenštinu, protože to pro mne byl opravdu oříšek,“ poděkovala Klára na svém profilu svým fanouškům. „Mozek mi stále podsouval češtinu, a tak jsem usilovně jednou hemisférou tlačila naučené texty, a zároveň hlídala, aby mi tam čeština nepronikla, a druhou hemisférou se snažila prožít emoce, které zažívala má postava Evy,“ vysvětlila.

Klára Issová: Na premiéře oháknutá za osm set tisíc!

Video se připravuje ...

Reagovala tak na pochvalné komentáře, které ji lidé píší. „Vaše slovenština je pro mě příkladem,“ zní jeden. „Slovenština neskutečná, do teď jsem si myslela, že jste předabovaná,“ chválí Issovou další z divaček. Desetidílné drama, ve kterém se seriálové Evě zhroutil svět poté, co se dozvěděla o manželově nevěře, vysílá TV Markíza.

Zradou si v reálném životě

Klára také prošla. To, když se režisér David Ondříček (54), se kterým kdysi tvořili pár, zakoukal do její sestřenice a kolegyně Marthy Issové (42), kterou si pak i vzal.

Klára Issová: Děti Nagana ukazují, jak se dají překonávat překážky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
8. 3. 2024 • 00:11

Obě jsou ošklivé.

zuzakirsch
7. 3. 2024 • 09:20

Čím je starší, tím je zajímavější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.