Vysněná dovolená Martiny Pártlové v Austrálii: Katastrofa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vysněná dovolená Martiny Pártlové v Austrálii: Katastrofa!

Martina Pártlová
Martina Pártlová  (Instagram)

Plánovala si dovolenou, ale dopadlo to jako vždycky. Zpěvačka Martina Pártlová (44) prostě nemá při cestování štěstí, což se opět ukázalo při její pouti Austrálií...

S partnerem Josefem Vařekou (30) a dvouletou dcerou Stellou si pronajali karavan. Měli v plánu projet pobřeží z přístavního Perthu do Esperance (cca 1000 km) a poté se vrátit přes poušť zpět. Před pár dny ale zpěvačka přiznala, že cestu museli přerušit a vrátit se. „Sbohem, Austrálie. Chtěli jsme vidět vše, nakonec neviděli nic,“ napsala smutně zpěvačka, která podle všeho dost podcenila přípravu, a tak se jí místo dokonalé cesty dostalo jen zklamání.

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě!

Video se připravuje ...

„Naší chybou bylo, že jsme si nezjistili, že o víkendech se v Perthu nemaká a většina restaurací a kaváren je zavřená. Během týdne to nebylo o moc lepší, některý zavíraly už ve čtyři odpoledne,“ kroutí hlavou Pártlová. Ani počasí nebylo na cestu s malým dítětem ideální. „Dorazili jsme v nejteplejším týdnu, kdy ani místňáci nevycházeli z domů, což by mohlo vysvětlit prázdný ulice, kde jsme potkávali jen pár podobnejch blbců jako my, hledajících jídlo a pití,“ postěžovala si Pártlová.

Přejetý klokan...

K Austrálii neodmyslitelně patří také klokani. I ty chtěla zpěvačka s rodinou samozřejmě vidět zblízka a ideálně přímo v divočině. „Tvrdili nám, že klokani jsou všude a často sražený u silnic. Přestože jsme ujeli přes 1600 km, viděli jsme pouze jednoho přejetýho klokana a většina těch živejch byla za plotem. Bylo nám dokonce zakázáno jezdit v noci, protože údajně klokani skáčou pod auta. Tušíme, že to bylo spíš proto, aby nikdo nezjistil, že ani v noci tam žádný nejsou,“ zoufá si Martina.

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Nová
23. 3. 2024 • 06:53

Je mi líto, že dovolená Martiny Pártlové v Austrálii nedopadla podle jejího očekávání. Sama vím, jak nepříjemné dokáže být, když se vysněná cesta zvrhne v katastrofu. Já ráda cestuji, a tak jsem si nedávno pořídila kvalitní trekový batoh na internetových stránkách http­s://ww­w.na­ture­hikec­z.cz­/, se kterým se perfektně chodí na moje oblíbené výšlapy do přírody.

Celebrity-chachacha
3. 3. 2024 • 23:26

Natočí se seriál ,blbky na cestách.

XYZ3
3. 3. 2024 • 17:52

IQ tykve

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.