Arichteva puká vzteky: Je mi z toho až fyzicky zle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Arichteva puká vzteky: Je mi z toho až fyzicky zle

Arichtevu mrzí, že dovolenou s manželem Biserem mají už za sebou
Arichtevu mrzí, že dovolenou s manželem Biserem mají už za sebou (Foto Aha! – Petr Novotný, Daniel Zahrádka)

Arichtevovi již obývají svůj starý, krásný dům, řeší v něm ale nové, nepříjemné potíže. Veronice (37) je o to hůř, když se její nejbližší kamarádka, zpěvačka Martina Pártlová (44), už třetí měsíc vyhřívá na slunném Bali. I kamarádky až za hrob si mohou závidět...

Když člověk řeší nějaký problém, leckdy svůj hněv stočí i na ostatní, aby si zkrátka a dobře ulevil. Této lidské slabosti nyní čelí i herečka a influencerka Veronika Arichteva, která doma mrzne kvůli rozbitému topení v několika místnostech, zatímco její kamarádka Martina chytá bronz na indonéském ostrově.

„Už mě štve, jak je tam dlouho. A psala jsem jí, ať už táhne domů, protože se na to nechci dál dívat. Je mi z toho až fyzicky zle. Je úplně hnědá, vyzenovaná a už mi to fakt vadí. Vím, že závidět se nemá, ale v tomhle případě už se to smí a příští rok letíme s nimi. Aspoň na měsíc,“ rozhodla se Veronika Arichteva, která má už svou velkou zahraniční dovolenou za sebou.

Došla ovšem k názoru, že větší dovolené na celkový restart těla i mysli by se měly podnikat až po novém roce. To ostatně nyní dokazuje zpěvačka z bývalého tria 3v1. A Arichteva lituje, že to se svou rodinou neudělala podobně. „My už tedy na dovolené byli, na Zanzibaru v listopadu. Bylo to krásné, ale je to strašně brzo. Příště bych to přehodnotila, protože v tu dobu má člověk ještě energii, těší se na Vánoce. Leden, únor a březen by byly samozřejmě lepší,“ došlo záhy Veronice.

3v1 Pártlová, Štíbrová, Arichteva: Konec s natáčením!

Video se připravuje ...

Ta už vyhlíží teplejší jarní počasí, a to i z toho důvodu, že se začaly projevovat nevýhody starého domu. Ten sice manželé zrekonstruovali i zrestaurovali, přesto ne vše šlape, jak má. „Bydlí se mám dobře, ale ještě dozařizujeme. A nefunguje nám topení ve dvou pokojích. V ložnici mi to nevadí, ale další je šatna, a když jsem se dneska oblékla, muselo to být hodně rychlé, jinak by mi umrzl zadek,“ dodala upřímně v rozhovoru pro Super.cz Veronika Arichteva.



Přečtěte si
Michael Vojtíšek
16. 3. 2024 • 18:20

To si z násta osoba jako dělá srandu ??
Tady nemají kolikrát lidi ani na nájem a tahle CHUDĚRA trpí....!
Je ní také fyzicky zle..... ale z ní !!!!

bella.
14. 3. 2024 • 21:39

Verunka je děsně sprostá a to mi vadí.Má malou slovní zásobu a celkem je dot pitomá.A za tím si stojím.
Jinak - aby se nepodělala, ať maká na baráku, dovolenou nemusí mít! Bóže !
Ta je vyzenovaná i v Česku, hvězda !

Celebrity-chachacha
14. 3. 2024 • 19:30

To je teda článek jako bejk.

Uživatel_5556836
14. 3. 2024 • 15:10

Na Bali ani náhodou. Je to země, kde se neumí chovat ke zvířatům a to by mi na klidu určitě nepřidalo. Jsou jiné destinace trochu na úrovni, jde bych si dovedla představit relax.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.