Hrůza u Bendigů: Modlitba při odjezdu sanitky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hrůza u Bendigů: Modlitba při odjezdu sanitky

Na místo byla přivolána záchranka
Na místo byla přivolána záchranka (ZZS Zlínského kraje)

Mladší bratr Jana Bendiga (30) Marsell (25) měl vážnou dopravní nehodu. Cestou z koncertu ve Znojmě, kde vystupovali jako Honzovi předskokani, havarovali společně s Lucií Bikárovou (19) na zasněžené dálnici.

„Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba, začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný, seběhlo se to strašně rychle,“ sypal si popel na hlavu jejich manažer Pepa, jenž seděl za volantem. Všichni měli obavy hlavně o Lucii Bikárovou, která před nedávnem prodělala operaci ucha. „Doufáme, že jí ten náraz sluch nepoškodí,“ dodal zkroušeně. „Kdyby při nás nestál Bůh a všichni svatý, už bychom tu nejspíš nebyli, z téhle noční můry se budeme probouzet ještě dlouhou dobu,“ vypsal se pak z hrůzného zážitku Marsell.

Jan Bendig s přítelem slaví výročí: O svatbě má jasno!

Video se připravuje ...

„Díky bohu jsme v pořádku, vyvázli jsme jen s odřeninami a naraženými zády,“ doplnil. Marsellův starší bratr Honza se o nehodě dozvěděl až po skončení koncertu. „Když se o tom doslechl, v zákulisí se složil,“ prozradil Aha! zdroj blízský zpěvákovi. „Je opravdu zázrak, že se nestalo nic vážnějšího, protože Marsell při nárazu vysklil hlavou boční okno. Když je odvezla sanitka, modlil jsem se, aby jim oběma nic nebylo,“ doplnil ještě viník autonehody Pepa.

Bez alkoholu

„Dechová zkouška na alkohol i drogy byla negativní, došlo ke škodě na svodidlech i voze,“ sdělila mluvčí policie Čírtková s tím, že řidič vozu Renault (Bendigův manažer) jel v levém jízdním pruhu, nepřizpůsobil rychlost jízdy vozovce, dostal smyk a najel na středový pás.

Jan Bendig přispěl Vánočnímu zázraku Blesku 10 000 Kč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.