Šinkorová jako kůl v plotě: Doma lítaly talíře, hrnky a skleničky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šinkorová jako kůl v plotě: Doma lítaly talíře, hrnky a skleničky

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (Foto Aha!: M. Přibyl)

Ve společnosti se herečka Daniela Šinkorová (51) s manželem, podnikatelem Ladislavem Polákem (58), příliš často neobjevuje. Své soukromí si pečlivě chrání. Přesto se médiím svěřila s jednou velmi divokou vzpomínkou!

Méně je někdy více. To patrně ví i herečka Daniela Šinkorová, která na společenské akce chodí bez manžela. A možná i fakt, že společně nepodnikají veškeré akce, přispěl k tomu, že jsou ve svazku tak dlouho. Roli v tom ovšem může hrát ještě jedna skutečnost. „Já jsem totiž malinko žárlivá, to se o mně ví, takže jsme měli i misku s pudinkem na zdi. Můj manžel to má podobně. Myslím, že jsme se hledali, až jsme se našli,“ prozradila kdysi webu Novinky.cz herečka Daniela Šinkorová.

V některých vypjatých momentech u nich doma dokonce létalo nádobí vzduchem. Pro někoho Itálie, pro jiné ideální přeháňka, po které zase následuje klid a pohoda. „To zažíváme, nebo spíše zažívali jsme. Přece jen jsme spolu už přes šestnáct let a za tu dobu už jsme se trochu zklidnili. Ale byly skutečně dny, kdy u nás lítaly talíře, hrnky a skleničky,“ zavzpomínala Daniela na divočejší období v manželství.

Daniela Šinkorová: Na StarDance dorazila s Mužem roku! Co spolu mají?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.