Celebrity s dětmi na premiéře filmu: Koháci balili Šmoulinku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Celebrity s dětmi na premiéře filmu: Koháci balili Šmoulinku?

Jakub se synem Wolfgangem ochotně zapózovali se Šmoulinkou.
Jakub se synem Wolfgangem ochotně zapózovali se Šmoulinkou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Herminapress)

Kvůli časově náročným profesím často nemohou slavné osobnosti se svými dětmi trávit tolik času, kolik by si přály. Proto, když mají možnost, zavítají s nimi i do společnosti. Někteří s dětmi vyrazili do zábavního parku Winter Wonderland, jiní na premiéru pohádky Noemova archa!

Kohákovi se zatočila hlava

Jakub Kohák (49) vzal s sebou mladšího ze synů Wolfganga (7). Toho zprvu zaujala Šmoulinka, se kterou i s tátou ochotně zapózovali. Poté se přesunuli na virtuální realitu. Když odtud Jakub Kohák slézal, vypadalo to, že se mu z ní pořádně zatočila hlava!

Mašlíková hledala Andrease

Na předvalentýnské setkání do pohádkové vesničky přišla Hana Mašlíková (41) v doprovodu šestiletého syna Andrease. Modelka s ním ale měla plno práce! Jen co se na chvíli otočila, malý raubíř zmizel neznámo kam. Poseděl, jen když zkoušel virtuální realitu.

Martin Fenin s Jakubem Kohákem

Video se připravuje ...

Doležalová měla svátek

Na premiéru animáku Noemova archa zavítala nejkrásnější lékárnice Jana Doležalová (42) s dcerou Verunkou (7). Ta měla shodou okolností ten den svátek. „Krásný zážitek,“ rozplývala se bývalá modelka.

Neuvirthová si spravila náladu

Karolína Neuvirthová (31) s sebou vzala syna Marka (5) a dceru Emily (6). Zřejmě si chtěli spravit náladu po dovolené v Kalifornii. „Jedno dítě na antibiotikách se zánětem ucha a druhé prozvracelo půlku letu.“ postěžovala si Karolína, která začala zpívat pro děti.

Sobotka jako přes kopírák

Pohádkovou premiéru si nenechal ujít ani Martin Sobotka (53), známý třeba ze seriálu Pod hladinou. Herec a dabér vzal s sebou také synka Floriána (10). Ten jako by mu z oka vypadl, geny po tátovi nezapře!

Jakub Kohák: Svatba v nedohlednu! Ve vztahu jsme přestávky měli...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
9. 2. 2024 • 13:20

Chudáčci. Nemají čas. Tak aby snad šli do fabriky ,tam budou mít pravidelnej pracovní režim. A více času.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.