Novomanželé Chladovi: Miliardář dceři Blaženy zaplatil umělá prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Novomanželé Chladovi: Miliardář dceři Blaženy zaplatil umělá prsa

Anna-Marie Kánská přiznala plastiku ňader.
Anna-Marie Kánská přiznala plastiku ňader.  (Instagram, herminapress.cz)

Jedna párty za druhou. Tak vypadá život novomanželů miliardáře Richarda Chlada (61) a Anny-Marie Kánské (30). Dcera Veroniky Kánské (57) alias filmové Blaženy z komedií Slunce, seno... také poprvé přiznala plastiku prsů!

Hluboké výstřihy, titěrné plavky či vykukující podprsenka. Tímto způsobem Anna- -Marie ráda provokuje nejen svého manžela Richarda Chlada. A proč by také ne?

Práce chirurga

Ač je dcera Veroniky Kánské krásná sama o sobě, přece jen na svém těle našla malou chybičku. „Není to tajemství, mám udělaná prsa. Jsem za to moc ráda, předtím nebyla taková, jak jsem si představovala,“ přiznala pro Super.cz, že si své vnady nechala chirurgicky upravit a je s nimi nadmíru spokojená.

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude!

Video se připravuje ...

Velký mejdan

Vypadá to, že je poslední dobou jejich život po svatbě jeden velký mejdan. Nejdřív přišli na představení nové značky kosmetiky z exotické Srí Lanky na Vinohradech, poté zavítali na Playboy párty, kde se Anička předvedla v rajcovním oblečku, a do třetice se objevili na otevření nového kasina ve Vestci u Prahy, kde vystoupila i slavná skupina Twenty 4 Seven.

Nestydí se A protože má Anna-Marie opravdu skvostné sexy křivky, dostala se i do hledáčku tvůrců nejznámějšího pánského časopisu Playboy. „Nabídku jsem dostala, ale nepřistoupila jsem na jejich návrh,“ řekla mladá miliardářova choť. „Neobnažila bych se komplet celá. Ale pokud by to bylo únosné, v umělecké formě, nemám s tím problém. Já se za sebe nestydím,“ dodala Anna-Marie, která se pyšní vysportovanou figurou. Tak uvidíme, třeba její čas na fotky v erotickém časopise ještě přijde...



Přečtěte si
zdenar-15
27. 1. 2024 • 15:29

Co je na nich zajímavého, že o nich každou chvíli píšete?

Georgi Kelly
27. 1. 2024 • 10:33

Čert vem, co si dělají. To je každého věc.
Zaráží mě spíš úroveň našeho rodného jazyka, která neustále klesá. Musím přiznat, že mi celkem trvalo, než se mi podařilo rozšiřovat a pochopit nadpis. Proč se najednou přestala používat přivlastňovací přídavná jména? “Miliardář dceři Blaženy zaplatil umělá prsa” opravdu nedává moc smysl. Co takhle “Miliardář zaplatil Blaženině dceři umělá prsa”? Co se v těch školách dnes učí??? Není divu, že lidé nezvládají ani základy skloňování. Dobrovský s Komenským se musí v hrobech otáčet.

annulienka
27. 1. 2024 • 10:33

Strasne su tie cicky...

Michelin
27. 1. 2024 • 08:24

Ještě mozek ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.