Tomáš Krejčíř: Nejsem kluk z plakátu! Chci hrát ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Tomáš Krejčíř: Nejsem kluk z plakátu! Chci hrát ve filmu!

Tomáš Krejčíř
Tomáš Krejčíř

PRAHA (kre) – Herec Tomáš Krejčíř (36) je přesvědčený, že má na víc než jen na seriálové hezouny. „Já jsem schopný zahrát i jiné věci, akorát jsem to ještě nemohl nikomu dokázat.


Mám v sobě něco, co je zajímavé a co ještě nikdo neobjevil, teda z těch lidí, co točí filmy,“ postěžoval si Krejčíř, který teď nemá žádnou seriálovou ani filmovou nabídku.

„V téhle chvíli se nic nerýsuje, ani nemám žádnou nabídku. Láme se to ve mně. Měl jsem dva seriály, tři roky jsem točil, ne že bych toho měl příliš, kdybych tu práci měl dál, asi bych v ní pokračoval, nicméně teď se dostávám do stadia, že když by přišla nějaké role, určitě bych ji neodmítl,“ řekl deníku Aha! Krejčíř. Uspokojení našel herec alespoň na divadelních prknech, kde se »pere« s rolí Einsteina. „Hraji v Blaníku společně s bratry Dlouhými. Když pak někdo přijde do divadla a vidí mě v charakterní roli, tak mi říká, že jsem ho hrozně překvapil. Mě to samozřejmě mrzí a štve, že jsem pořád jen takový ten kluk z plakátu,“ dodal Krejčíř.


31.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.