Svědek o skandálu v Ostravě! Habera mě skoro zabil. Mlátil mě flaškou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svědek o skandálu v Ostravě! Habera mě skoro zabil. Mlátil mě flaškou

Pavol Habera a Daniela Paštová
Pavol Habera a Daniela Paštová (CNC_David Kundrát)

„Paľo je neskutečně náladový. Když nemá svůj den, raději se od něho držte kilometr daleko," okomentoval komplikovanou povahu Habery slovenský zpěvák a herec Ibrahim Maiga (61). 

„Paľovi vadilo a vyčítal mi, že na pódiu rozhazuji rukama jako raper. Prý si to mám předvádět doma. Nic jsem jsem mu neřekl, ale urazilo mě to," popsal počátky konce spolupráce Ibrahim Maiga, který jednašedesátiletého Pavola Haberu doprovázel během koncertního turné kapely Team. 

Pavol Habera a Daniela Peštová: Nejpoctivější filmoví diváci!

Video se připravuje ...

„Když jsme hráli v Ostravě, koupil jsem brutální petardy, které jsem nečekaně odpálil během romantického slaďáku Kým ťa mám. Představte si tu situaci. Pomalá zamilovaná písnička, ztlumená světla, lidé zapalují svíčky a on sám s kytarou v ruce prožíval největší romantiku ... a najednou prásk, prásk! Strašně se vylekal. V momentě výbuchů vysloveně zpanikařil. Nevěděl, co se děje. Vystrašeně utekl do zákulisí. Až tam mu manažer Stanko Marček prozradil, že si z něho jen Ibinko trošku vystřelil," zavzpomínal umělec malijského původu.

A jak to dopadlo? „Skoro mě zabil. Mlátil mě flaškou od Vincentky. Byl tak nas*aný, že mě odmítl vzít domů a řval na mně, že jsem skončil. Doposud mě na každý koncert vozil on, ale po tom konfliktu jsem musel čekat na techniky, až zabalí aparaturu a odvezou mě," šokuje exotický zpěvák na webu PLUS 7 DNÍ.

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.