Syn Machálkové Artur Šípek slaví 21. narozeniny: Je celý táta Bořek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Syn Machálkové Artur Šípek slaví 21. narozeniny: Je celý táta Bořek!

Se synem Arturem, který studuje v Miláně.
Se synem Arturem, který studuje v Miláně. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Robert Klejch)

Když před 8 lety zemřel designér Bořek Šípek (†66), bylo jeho synovi Arturovi (21) třináct. Maminka, Leona Machálková (56), zůstala na jeho výchovu sama. Teď už je Artur dospělý... a je celý táta!

Potatil se se vším všudy. Artur se věnuje designu a před časem časem ho odjel studovat do italského Milána, kde se navíc zamiloval do pákistánské krásky. S aktuální synovou fotkou se teď pochlubila na Instagramu pyšná herečka Leona a připojila i přání k narozeninám. „Z celého maminkovského srdce ti přeji všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám. 21 svíček na dortu sfoukneš lehce, tak ať se ti i další věci ve tvém mladém životě daří řešit snadno...“ vzkázala mu zpěvačka na dálku. „K tomu ať ti pomáhá láska a přízeň přátel. Opatruj se, hodně štěstí a buď zdravej,“ dodala s neskrývaným dojetím Machálková a připojila i aktuální Arturův snímek. „Sympatický mladý muž, je celý tatínek,“ shodly se fanynky Machálkové.

Leona Machálková: Kvůli studu se stala učitelkou!

Video se připravuje ...

Vzpomínky a gratulace slavných

„Ten čas tak letí!! Kde je ten blonďatej malej klučíček, který s námi cestoval do Barmy,“ zavzpomínala producentka Olga Menzelová (45). „Arturku, všechno nejlepší a hodně našich setkání nejen v Paříži,“ připsala pod snímek Dagmar Havlová (70).

Blanka Matragi na koncertě Machálkové: Leonu si pouštím hlavně v Libanonu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.