Děsivá smrt sestry Šípka (†66): Mrtvá ležela 3 měsíce v domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivá smrt sestry Šípka (†66): Mrtvá ležela 3 měsíce v domě!

Leona Machálková a Bořek Šípek
Leona Machálková a Bořek Šípek (M. Pátek, P. Machan, M. Protivansk)

O víkendu vyprodala pražskou Lucernu, kde oslavila 30 let na hudební scéně. Krásné pocity z fenomenálního úspěchu si ale užívala jen krátce. V pondělí se totiž Leona Machálková (55) dozvěděla o záhadné smrti Stanislavy Šípkové (†75), sestry Bořka (†66), s nímž má syna Artura (20). Smutná zpráva dorazila do Prahy z Německa.

„V pondělí 8. 5. byla nalezena sestra Bořka Šípka, Stanislava Šípková, mrtvá ve svém domě v Hamburku i se psem,“ přišla informace do redakce Aha!. Leona Machálková ji krátce nato našemu deníku potvrdila.

Leona Machálková (55) s mladým fešákem: Je to důležitý muž mého života, tvrdí zpěvačka

Video se připravuje ...

Zasáhlo nás to

„Ano, zasáhla nás smrt Stáni Šípkové, Bořkovy sestry. Byla to moc milá a chytrá žena, se kterou jsme měli velmi přátelské vztahy, měli jsme ji moc rádi,“ napsala nám zpěvačka. Paní Stanislava žila sama v Šípkově skleněném domě v německém přístavním městě. Podle našich informací pravděpodobně zemřela už před třemi měsíci. Rodina teď vyřizuje převoz jejích ostatků do Česka. „Momentálně je to trochu složité, protože zesnula v Německu. Děkuji za projevenou soustrast,“ dodala Machálková.

Je mu to líto

Zpráva v Praze zastihla i jejího syna Artura Šípka, který o víkendu přijel na mámin koncert v Lucerně. „Samozřejmě je mu odchodu tety líto,“ doplnila Leona.

Křehká žena

Paní Stanislava byla oproti svému slavnému bratrovi velmi plachá. „Byla to taková velmi křehká introvertní žena, vynikající kožní lékařka,“ prozradila Aha! Machálková.

Leona Machálková: Na koncertě v Lucerně mi bude nejvíce chybět Karel Gott! A odchod syna? Jsem ráda, že je šťastný

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
10. 5. 2023 • 20:29

Šípek odešel od Machálkové k jiné milence, aniž by si Leonu vzal za ženu. To jen ona se chová a prezentuje se před veřejností, jako kdyby byla po Šípkovi vdova. To je asi stejné, jakoby se Zacpalová vydávala za vdovu po Gottovi, jen proto, že s ním má Dominiku.

besilas
10. 5. 2023 • 13:24

Myslím, že by stát měl vyhlásit 3denní státní smutek, vždyť zemřela sestra Bořka Šípka a jeho exmanželky, věčně truchlící Leony Machálkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.