Harapes v nemocnici! Hrozí mu operace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harapes v nemocnici! Hrozí mu operace

PRAHA – Pět dnů na kapačkách v Motole! Baletní mistr Vlastimil Harapes (61) se minulý týden ocitl na neurologii. Navíc mu hrozí těžká operace!


„Šel jsem jenom na rehabilitaci, okamžitě mě poslali na neurologii a skončil jsem na kapačkách. Byla to hrozná bolest, která se nedala zvládnout – a to já už něco vydržím,“ potvrdil včera deníku Aha! informaci o svém vážném zdravotním stavu Harapes, který má problémy s mezilopatkovým úponem. A v nemocnici zatím nevědí jak dál. Bojí se vážné operace.

„Teď jsem právě v nemocnici a čekám na výsledky. Jestli to dobře dopadne, budou možná stačit jen obstřiky, jestli ne, dojde na nejhorší, a to operaci,“ řekl smutným hlasem Harapes. Hybnost jeho paže je teď nulová. „Ta ruka je jako přivěšená, dokáži zvednout hrnek, ale rozpažit nebo si vyčistit zuby levou je takřka nemožné, ještě že mám pravou ruku,“ oddechl si bývalý manžel Hany Zagorové, který včera celý nervózní čekal, jaký bude verdikt předních českých specialistů, docentů Koláře a Jeřábka.


Autor: (kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.