Co nás čeká a nemine? Nostradamus: Kritická předpověď pro rok 2024 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co nás čeká a nemine? Nostradamus: Kritická předpověď pro rok 2024

Proslulý věštec Nostrastradamus o roce 2024: Drama v královské rodině, tsunami i nový papež
Proslulý věštec Nostrastradamus o roce 2024: Drama v královské rodině, tsunami i nový papež (Profimedia)

Lékař a filozof Michel de Nostredame sice žil už v 16. století, dodnes je ale osobou, které fascinuje mnoho lidí. Vydal totiž knihu Les Prophéties (Proroctví), ve které údajně předpověděl třeba nástup nacismu nebo koronavirovou pandemii. Co veršovaná proroctví slavného věštce říkají o roce 2024?

Drama u panovníka

Některého významného panovníka v roce 2024 čeká nejspíš pěkně dramatická jízda. „Král ostrovů bude vyhnán násilím a nahrazen někým, kdo nebude mít znaky krále,“ říká proroctví, které ale nezmiňuje konkrétního panovníka.

Tsunami a hladomor

Předpověděl i zvyšování hladin oceánů a velké oteplení planety: „Vyschlá Země bude ještě více vyprahlá a nastanou velké záplavy.“ Varoval také před »velkým hladomorem způsobeným ničivou vlnou«, což by údajně mohlo znamenat, že přijde tsunami, které zlikviduje úrodu.

Jaké katastrofy potkají lidstvo v roce 2023 podle baby Vangy

Video se připravuje ...

Válka na moři

Dále podle Nostradama v novém roce vypukne námořní konflikt. „Rudý protivník zbledne strachem, což vyvolá hrůzu ve velkém oceánu,“ říká proroctví. »Rudým protivníkem« by mohla být Čína, která má červenou vlajku.

Nemocný papež

Hlava církve bude mít vážné problémy. Papeži Františkovi je 87 let a v listopadu se objevily zprávy, že má vážné problémy s dýcháním. A musel proto dokonce zrušit cestu do Dubaje na klimatickou konferenci.

Nostradamus. Uměl pokrokový léčitel a astrolog předpovídat historii? Jeho věštby budí vášně dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.