Bolavé soukromí Brožové: TÝRÁNÍ A DOMÁCÍ NÁSILÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bolavé soukromí Brožové: TÝRÁNÍ A DOMÁCÍ NÁSILÍ!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Přestože o ní muži sní, je krásná Kateřina Brožová (55) už delší dobu sama. Herečka má totiž strach, aby se v dalším vztahu opět nestala obětí domácího a psychického teroru!

Za sebou má sedm let manželství s podnikatelem Zdeňkem Tomanem (60), s nímž má dceru Kateřinu (22), a několik vztahů. Posledním oficiálním partnerem herečky byl podnikatel Jaromír Soukup (54). Od jejich rozchodu se Kateřina objevuje sama. „Já jsem v každý vztah věřila, byla jsem zamilovaná a prostě jsem některé věci nechtěla vidět. To tak bývá, člověk si nerad přizná pravdu, snaží se to vysvětlovat a omlouvat,“ přiznává blondýnka, že se setkala i s domácím násilím. „Ano, vztáhl na mě partner ruku. Zahojilo se to a šla jsem dál. Už je to hrozně dávno a stalo se to ve výbuchu emocí,“ dodala Kateřina Brožová, která nikdy odbornou pomoc nevyhledala, ale obrátila se na léčitele.

Kateřina už si dnes dává pozor, koho si pustí k tělu, zvlášť ve vztazích. „Dostala jsem se do situací, kdy jsem musela překonávat psychické propady, nebo to mohlo dopadnout opravdu špatně. Setkala jsem se s psychickým násilím, s alkoholismem ve svém okolí a dalšími věcmi,“ šokuje Katka. „Nemohu být konkrétní. Tohle se nahlas neříká, ale s násilníkem zkušenosti mám. Byla jsem klasická oběť“ dodává herečka s tím, že jí dlouho trvalo, než zjistila, že žije v toxickém vztahu.

Kateřina Brožová v Kápni božskou: Kde už nikdy nebude nakupovat!

Video se připravuje ...

Navždy sama?

„Myslím, že jsem docela samostatná. Nelpím na tom někoho vedle sebe mít, musím se zamilovat a musí to prostě fungovat po všech stránkách,“ svěřila se Aha! Kateřina.

S kým žila

Podnikatel Zdeněk Toman (60)

Za úspěšného podnikatele byla Brožová provdaná od roku 1997 do roku 2004. Vztah ztroskotal údajně kvůli žárlivému Tomanovi.

Politik Boris Kollár (55)

Chtěla s ním dítě. Vztah se slovenským miliardářem a politikem Borisem Kollárem v roce 2006 vydržel jen půl roku, rozdělily je údajně rozdílné představy o životě a velké oboustranné pracovní nasazení.

Peter Kovarčík (†61)

Producent, který v roce 2015 za nešťastných okolností zemřel ve své koupelně, o své bývalé přítelkyni Brožové prohlásil, že byla jeho nejdražší eskort. Stála ho prý více než deset milionů korun.

Jaromír Soukup (51)

Několik let trval její vztah s ředitelem TV Barrandov, který byl prý velmi bouřlivý. Rozešli se v roce 2018.

Kateřina Brožová si léto užívá hlavně v přírodě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 07:11

Kateřina je pořád moc pěkná a atraktivní žena. Její hlavní problém jsou penize a to nemyslím její vlastní. Upřednostňuje bohaté a zámožné. Poté ze vztahu vzniká jakýsi pomyslny obchod. Kde jeden očekává krásu, sexappeal, lásku, věrnost a druhý finanční zázemí a pohodlný krásný život ve zlaté kleci. To vždy, ale ideál, ale spíše pozlátko. Drahá kabelka je sice super, ale ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.