Kolaps Fouska v Semaforu! Přijela sanitka, dělali masáž srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kolaps Fouska v Semaforu! Přijela sanitka, dělali masáž srdce

Josef Fousek
Josef Fousek (archiv Blesku)

Už se viděl na druhém břehu. Písničkář Josef Fousek (84) ztratil na jevišti pražského Semaforu vědomí. „Jen jsem si říkal, snad jsi tu písničku Až mě andělé nepsal pro sebe?“ svěřil se textař a básník. Naštěstí si pozval do divadla i řadu lékařů, kteří hned přispěchali na pomoc.

Fousek je kardiak, a proto mu, než přijela sanitka, dělali masáž srdce. Představení, jehož součástí byl křest první Fouskovy audioknihy Pojďte se smát, skončilo dřív než pořádně začalo. Diváci sice chvilku mysleli, že je pád součástí vystoupení, ale pak pochopili, že je zle. „Odvezli mě do vojenské nemocnice, kde jsem se probral. Chtěl bych všem moc poděkovat. Chovali se ke mně úžasně,“ řekl Fousek vděčně.

František Ringo Čech – První bubeník Olympicu, ale i neúspěšný politik

Video se připravuje ...

Přiznal, že před kolapsem prodělal virózu a chodil hodně po akcích. Byl i na křtu, odkud odvezli Jiřího Krampola (85) rovnou do Nemocnice Na Františku. „Asi jsem přecenil síly,“ uznal Fousek kajícně. Akci v Semaforu zopakuje 29. února 2024 a už nyní slibuje, že se na jeviště vrátí v půlce ledna. „Chodím na procházky, cvičím. Dávám se do pořádku. Říkám si, že přece ještě nejsem úplně zbytečný,“ dodal. Chce s přáteli v klidu oslavit 85. narozeniny, které má 12. března.

Štefanu Margitovi (66) apladovaly v Mikulově tisíce lidí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
2. 12. 2023 • 10:57

Sen mnohých . Zemřít na prknech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.