Písničkář Honza Nedvěd: Odporné zneužívání v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Písničkář Honza Nedvěd: Odporné zneužívání v rodině

Honza Nedvěd se od syna distancoval
Honza Nedvěd se od syna distancoval (archiv Blesku)

Už delší dobu se v kuloárech mluví o sporu známého písničkáře Honzy Nedvěda (76) a jeho syna, nositele stejného jména, který však v umělecké sféře užívá poznámku za jménem "mladší". Právě to jej má odlišit od hudby jeho otce. Objevily se ale spekulace, že Jan Nedvěd mladší na svoje označení zapomíná a prezentuje se čas od času jen jako Jan Nedvěd. Zlí jazykové tvrdí, že parazituje na slávě táty. 

Jan Nedvěd starší se přitom od vystupování se svým synem distancoval. „Četl jsem kdesi na Facebooku, že už jsem zdravý a že se chystám hrát zřejmě s Honzou Nedvědem mladším... Nemám s ním a s jeho kapelou nic společného,“ vyjádřil se pro eXtra.cz sám písničkář, který vystupoval majoritní část své kariéry po boku bratra Františka (†73), který loni podlehl rakovině plic. 

Olga zařizuje Menzelovi utajený pomník. A Nedvěd se uzavřel před světem

Video se připravuje ...

Na stránkách Jana Nedvěda mladšího přitom ještě nedávno visela i fotografie táty a v seznamu členů se objevilo i jméno Jan Nedvěd bez upřesnění, o kterého Nedvěda jde, patrně záměrně. Promyšlený kalkul ale Nedvěd mladší popírá.

„Nikdy bych si to k němu nedovolil, je to falešná reklama, která by lidi zblbla, a mě by se na takovém koncertě i špatně hrálo, kdybych hlásil, že tam táta bude. To bych musel být šílenec. Ale chápu, že musel být naštvaný, pokud k němu taková informace od někoho přišla,“ okomentoval rozhořčení otce. Příliš přesvědčivá není ani jeho obrana, proč má na stránkách kapely, která s Honzou Nedvědem starším nemá nic společného, jeho fotku. „Vždyť je to můj táta. Můžu mít přece svého tátu jako svou inspiraci a vzor na stránkách! Bral jsem to tak, že nade mnou drží dohled a ochrannou ruku," bránil se podivuhodně. 

Medailonek: Jan Nedvěd

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.