Vašek o konci s Evou: Důvod byl prostý, jsem o 17 let starší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vašek o konci s Evou: Důvod byl prostý, jsem o 17 let starší

Eva a Vašek patří mezi legendární a uznávané duo.
Eva a Vašek patří mezi legendární a uznávané duo. (TV Šlágr, Facebook.com, archiv)

„Na sólovou dráhu jsem Evu začal připravovat, když dosáhla svých pětačtyřiceti let. Důvod byl prostý, jsem o sedmnáct let starší, za pár týdnů mi bude sedmdesát. Říkal jsem si, co by nastalo, kdyby se se mnou něco stalo. To by se Eva na pódiích musela představovat jako Eva bez Vaška? Proto nastoupila na sólovou dráhu,“ vysvětluje  ukončení společného vystupování Václav Ševčík.

„Ona má krásný dar širokého hlasu postaveného na dechu, jako sólová zpěvačka je dokonalá. V současné době zpívá v sedmi jazycích pro publikum, pro které je jazyk mateřským. Vše v životě je cíl a domluva. Eva tam má řadu smluv na vystoupení jako Eva Adams a já se věnuji v Čechách novému formátu hudby," okomentoval Václav Ševčík oddělenou zahraniční kariéru manželky na webu Prima Ženy. 

Eva a Vašek se vrací do Ameriky. Hráli penzistům v Beskydech

A bez sebe budou manželé také o vánočních svátcích a Silvestru. „Vzhledem k tomu, že jsem byl v minulosti voják z povolání, tak tyto svátky jsem často musel trávit u vojáků základní služby v kasárnách. Rodinu jsem naučil, že si svátky můžeme udělat kdykoliv budeme chtít a nedívat se přitom na kalendář,“ smířeně dodal hudebník.

Eva se trhla od Vaška! Teď je sólo, zhubla, a je z ní velká kočka! Podívejte!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Eva Komárková
3. 12. 2023 • 08:13

Eva neměla náladu měnit mu pleny,utírat zadek a pusu ,čistit zubní protézu a sdílet další radosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.