Vašek si po útěku Evy mne ruce: Je mu co závidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 13. září 2024

Svátek slaví Lubor, zítra Radka

Vašek si po útěku Evy mne ruce: Je mu co závidět!

Protože známé duo kdysi zpívalo i v USA, dostane Vašek vedle českého důchodu i ten americký! „Jsem spokojený,“ září vitální sedmdesátník. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ilona Stryová
06. 09. 2024 15:09

Nejenom že dělá, že hraje na harmoniku… ona jen otevírá pusu, aby se asi nenadřela nebo aby neudělala kiks….před důchodcema🙈

reagovat nahlásit
bella.
05. 09. 2024 01:14

Je věcí US, jak rozhazuje peníze, za 18 tisíc si Vašek koupí stan , spacák a počká, až pojiš´tovna zjistí škody a vyplatí mu řádně.
Domy , tak jak si tady představují někteří nejsou nic extra, jsou to paneled domky a na Floridě narvané jeden vedle druhého .NIKDY !
Nikdy jsem neposlechla jedinou píseň od nich, není to muzika moje, ale může být rád.Má klid a přátele, co s ní?!

reagovat nahlásit
Pepan Zdepa
04. 09. 2024 17:26

Vaškova manželka Eva je pěkná lud... On ji naučil zpívat, on jí vytáhl na podium a naučil jí řemeslo a taktéž vydělávat slušné peníze. Teď když je Vašek starý tak ho odkopne a hraje si na kdoví co. Stačí si pustit pár videí z USA kde hraje v obyčejné jídelně pro seniory, markýruje hru na samohrajku a zpívá světové staré fláky jako českou lidovku. Osla pořádně zpívat prostě nenaučíš. Karma je Karma. A na každé fotce z ní číší zlost, povýšenost a neupřímnost. Jako nějaká baba Jaga. A přitom je to tuctová Máňa z vesnice a bude i kdyby zhubla dalších 10 kg.

reagovat nahlásit
Uživatel_5863575
04. 09. 2024 10:58

Eva a Vašek zpívali spolu, taktéž penízky vydělávali spolu. Nikdo neví jak to mezi nima bylo. Holt život je život. A každý má právo se podle sebe zařídit. Na svět jsme přišli sami, a sami ho opustíme.

reagovat nahlásit
illenne
04. 09. 2024 09:30

Ten dům jsem viděla na fotce, nic moc. Nejen na Floridě jsou krásné domy, sleduji víc pořadů, ale ten jejich hodně obyčejný. Hezký dům má v USA Jiří Adamec, ten je moc hezký. Co mne hodně zaráží, jak se k Vaškovi zachovala Eva. To je tak nechutné, bez něho by nejspíš nebyla nic. Viděla jsem i její starší fotky........ Na co si to Eva Adams hraje.

reagovat nahlásit
jan bros
04. 09. 2024 06:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.