Obraz českého nároďáku: SKANDÁLY, AŽ LEZLI KANÁLY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Obraz českého nároďáku: SKANDÁLY, AŽ LEZLI KANÁLY!

Česká cesta na EURO - od výhry v Polsku přes řešení trenéra Šilhavého až po pařbu v Belmondu
Česká cesta na EURO - od výhry v Polsku přes řešení trenéra Šilhavého až po pařbu v Belmondu (Koláž iSport.cz)

To byl zase rok! Fotbalový nároďák si podivnou jízdu extrémně přívětivou kvalifikační skupinou o ME 2024 »užil« až do konce. Poslední duel s Moldavskem (po uzávěrce) rozhodoval o (ne)postupu, ale už před ním Češi dokázali, že jsou jako neřízené střely. Co vše se odehrálo?

Předně tým až do konce vedl trenér Jaroslav Šilhavý (62), o němž si čím dál méně lidí myslelo, že je ten pravý. Vedení FAČR ho přesto v říjnu ve funkci potvrdilo. Tehdy padlo z úst šéfa Fouska, že na konci kvalifikace bude tým pod větším dohledem. Přesto trio Coufal, Brabec, Kuchta v sobotu v noci vyrazilo do víru olomoucké diskotéky nabité lidmi a den poté bylo logicky vyobcováno. Opory nároďáku zmizely kanály. Nesnese to srovnání s pařbou za trenéra Rady, která se odehrála po srazu. Ani se skandálem v hotelu Praha za Brücknera – ten byl aspoň za skoro zavřenými dveřmi.

Souček: O akci jsem nevěděl. Částečně moje zodpovědnost, dodal Pešír

Video se připravuje ...

Porušení pravidel týmu, na nichž si Šilhavý tolik zakládá, nemohlo být viditelnější. I to je záhada: Nechce se věřit, že ti tři jsou tak nesoudní, hloupí. Chtěli si snad pojistit, že Šilhavého a spol. vyhodí i po případném postupu na Euro? Každopádně nic horšího mu udělat nemohli. To zdaleka není jediná záhada kolem tohoto týmu, jehož vedení patrně už dnes výkonný výbor, v němž má hlas i účastník křepčení v olomouckém baru Neumann, rozpráší…

KAUZA TRENÉR

Neobratně mluvící Šilhavý řekl, že musí trénovat, protože má platnou smlouvu. Ta mu právě končí. Dostal se do neudržitelné pozice, na rozdíl od Baráka, Coufala, Kuchty či Brabce je neodvratný v první řadě jeho konec.

KAUZA BARÁK

Trenér ho vyřadil z týmu, Barák prý neví proč, v říjnu si naplánovali osobní setkání. To se však jaksi odložilo a prý na něj dojde po kvalifikaci. Tedy v době, na kterou Šilhavý už ani nemá smlouvu.

Tvrdý trest pro “pařící“ fotbalisty! Martínek se začne léčit. A zemřela herečka Hadrbolcová

Video se připravuje ...

KAUZA KVALIFIKACE

Výkony Čechů se střídaly jako flám a kocovina, výsledky byly nepředvídatelné. Po skvělém startu 3:1 s Polskem bezbranková bída v Moldavsku. Po procitnutí na Faerských ostrovech trápení s Albánií.



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 11. 2023 • 22:31

No a co, kluci byli v ráži! Mně víc zajímá, proč Afrika vyhodila a nepustila Fialu k nim? To je více zajímavé! Lítá po světě a nikdo ho nechce, dobře dělají!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.