Poslední dny Hadrbolcové (†86): Jediný příbuzný vydal zákaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední dny Hadrbolcové (†86): Jediný příbuzný vydal zákaz

Zdena Hadrbolcová
Zdena Hadrbolcová (Profimedia.cz)

Zdena nikdy neměla děti a přiznávala, že je ani nechtěla. Přitom matky často hrála, např. ve filmu Už zase skáču přes kaluže. Snímků pak natočila celkem na 150 a objevila se také v mnoha seriálech, jako byly nedávno reprízované Vraždy v kruhu nebo Pustina.

Pamětníci ji znají také ze seriálů My všichni školou povinní, Létající Čestmír, Sanitka, Pan Tau a My z konce světa.

Jediný příbuzný

O herečku se staral poslední roky její jediný příbuzný. Syn jejího o 8 let mladšího bratra. Přál si, aby lidé na tetu vzpomínali hlavně díky jejím rolím. V léčebně proto zakázal dávat jakékoli informace o jejím zdravotním stavu.

Tvrdý trest pro “pařící“ fotbalisty! Martínek se začne léčit. A zemřela herečka Hadrbolcová

Video se připravuje ...

Milovala tenis a kolo

I když na to herečka nevypadala, byla velice sportovně zdatná. Pro bydlení v podkroví malostranského domu bez výtahu to ostatně ani jinak nešlo. Vášnivě ráda hrála tenis, hlavně vždy celé léto, kdy bylo v divadle volno. V jižních Čechách, kde měla chalupu, jezdila na kole.

Iva Hüttnerová (74), malířka a herečka

„Se Zdenou jsme byly přítelkyně dlouhých padesát let a přátelily jsme se do poslední chvíle. Nezemřela osamělá, měla tolik dobrých přátel, které by jí mohl leckdo závidět, a všichni jsme za ní chodili. Naposledy jsem za ní byla před dvěma dny. Všichni ji měli rádi, protože to byla nejen vynikající herečka, ale i moudrá senzační ženská.“

Hospodyně ze Slunečné Iva Hüttnerová: Milionový poklad na půdě!

Video se připravuje ...

Láďa Hruška (45), moderátor

„ DRAHÁ TETIČKO...! To dnešní PROBUZENÍ bych chtěl vrátit na PROBUDÍM SE VČERA! PÁNI KLUCI! Dnes je pro nás skutečně ČERNÁ SOBOTA... Prý že PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA... Ale tebe, naše drahá pekařko Růženko, nám už nevrátí ani náš BOHOUŠ, NÁVRAT IDIOTA, SRÁČI nebo CELEBRITY s. r. o, kde si tě pamatujeme nejen z ULICE. Ať jsou ti, Zdeni, ta letošní KŘÍDLA VÁNOC nebesky lehká. R. I. P. Láďa.“ 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.