Lounová balí kufry: Mizí do Afriky i s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lounová balí kufry: Mizí do Afriky i s dcerou!

S partnerem Honzou a jejich dcerkou Arianne.
S partnerem Honzou a jejich dcerkou Arianne. (Archiv)

Překvapivé rozhodnutí učinila Olga Lounová (42). Na začátku prosince zmizí s celou rodinou do Afriky a vrátí se až těsně před Štědrým dnem! Co tam jede dělat?

Zpěvačka propadla už před deseti lety závodům rallye a jako spolujezdkyně si zkusila i Dakar. Před Vánocemi pak znovu mizí na závody do Afriky a bere s sebou i roční dcerku Arianne.

Celá rodina

„Čtvrtého prosince odjíždíme na závody do Keni a vracíme se až jedenadvacátého. Naštěstí moje rodina jede se mnou – tedy moje holčička, její tatínek, jeho tatínek, moji rodiče i moje sestra,“ prozradila deníku Aha! Lounová na křtu knihy Gump: Jsme dvojka, která vznikla společně s chystaným filmem, v němž si také zahrála.

Olga Lounová: Balí rodinu a dítě a míří do Afriky!

Video se připravuje ...

Samovýchova

S tím, že by se během závodu dceři nestíhala věnovat, si starosti nedělá. „Myslím, že je hezké nechat děti se trochu samořídit. Když jim něco zakazujete a omezujete je, bývají pak bojácné,“ konstatovala moderní matka. „Na Arinku samozřejmě dáváme pozor, aby se jí nic nestalo, ale přitom ji necháváme poznat svět tak, jak je,“ dodala Lounová.

Olga Lounová si nosí s sebou vlastní mlíkárnu!

Video se připravuje ...

Vánoce na poslední chvíli

Stihne za ty dva dny po návratu vůbec přichystat Vánoce? „Pojedeme na roubenku, kam jezdíme každý rok. Tam teprve budeme zdobit stromeček, péct a dělat všechno ostatní, co k Vánocům patří,“ prozradila zpěvačka. Starost jí dělají jen dárky. „Už mám nějaké koupené, ale ještě mi toho dost chybí, tak doufám, že to stihnu, než odjedu,“ svěřila se zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.