Čechmánek (†52): Náhlá smrt, odešel bez rozloučení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čechmánek (†52): Náhlá smrt, odešel bez rozloučení

Spoluhráči truchlí nad náhlou smrtí Romana Čechmánka
Spoluhráči truchlí nad náhlou smrtí Romana Čechmánka (profimedia.cz)

Valašské hokejové království se zahalilo do černé. Jeden z nejlepších českých brankářů a symbol vládnoucí dynastie Vsetína Roman Čechmánek v 52 letech zemřel.

Legendárního »Čemana« našli bez známek života v pronajatém apartmánu ve Všemině nedaleko mateřského Zlína. Policie vyloučila cizí zavinění a nařídila soudní pitvu. Podle informací Aha! se nejednalo ani o sebevraždu, byť na někdejšího gólmana osud valil jednu ránu za druhou...

Jak probíhal zlatý let z Nagana? Čechmánek a spol vzpomínali

Video se připravuje ...

Exreprezentant, který na Turnaji století v Naganu 1998 kryl záda Haškovi, byl třikrát zlatý na mistrovství světa a vychytal na Lapači pět extraligových titulů, trénoval potěr v Uherském Hradišti.

„Ještě v sobotu jsme spolu řešili nějaké hokejové věci, říkal, že mu je špatně. Měl problémy s rukou. Dneska měl jet s děckama do Kopřivnice, ale už nereagoval na zprávy…,“ popsal Aha! klubový šéf Miroslav Stavjaňa, bratr Čechmánkova vsetínského exparťáka Antonína (60). „Na Romana se nedá zapomenout,“ smutnil i kouč Nitry.

Jágr slaví 51, hokejové hvězdy reagují: Rarita, úkaz, klobouk dolů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.