Vypískali Soukupa: Nečekané zastání od Vémoly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vypískali Soukupa: Nečekané zastání od Vémoly

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (Profimedia.cz)

Sám se stává terčem kritiky, a tak moc dobře ví, jak nepříjemné je, když je publikem kritizován nebo rovnou vypískán. Jakmile se v podobné situaci ocitl mediální magnát Jaromír Soukup (54), MMA zápasník Karlos Vémola (38) cítil potřebu se ho veřejně zastat.

K událostem spojeným s bojovým sportem patří dozajista i bouřlivá atmosféra, kterou fanoušci sportu bezesporu umí navodit. O vlnu pozitivních i negativních emocí z řad publika nebyla nouze ani na posledním galavečeru Clash of the Stars. Dlouho se spekulovalo, že se sportovní události, která se zaměřuje na souboje známých tváří spíše než profesionálních sportovců, aktivně zúčastní i mediální magnát. To se po posledním galavečeru Clash of the Stars možná stane skutečností.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

„Spousta lidí chce vidět, jak dostanu přes držku,“ přiznal s pobavením Soukup, kterého hala nejprve přivítala hlasitým bučením. Následně po informaci o jeho možném souboji v ringu souhlasně výskala. Negativní reakce na jeho přítomnost mediálního magnáta vyvedly z míry. Toho si všiml i profesionální MMA zápasník Karlos Vémola, jenž se rozhodl Soukupa zastat.

Největší Vémolovy výhry na české scéně: rivalita s Ondrušem i poprvé proti Kinclovi

Video se připravuje ...

„Mně strašně bylo líto Jaromíra Soukupa, jak ho lidi vybučeli. Já ho znám a je to hodný chlap, ke mně byl vždy milý a úplně mu nezávidím, co si od publika v aréně vyslechl,“ cituje Vémolu server eXtra.cz. Zatímco on sám je na vypjaté emoce a provokující publikum během zápasů zvyklý, chápe, že pro Soukupa je to neznámé prostředí, ve kterém se vůbec nemusí cítit komfortně. Otázkou tak zůstává, zda atmosféra podnikatele neodradila od možného nástupu do ringu…  



Přečtěte si
Jiří Stránský
5. 11. 2023 • 04:12

Ten Soukup je tak hodný , že ani svým zaměstnancům neplatil. Aby nepřibírály a udržely se ve zdravé kondici 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.