Alice Bendová: Nahá jako vězeňkyně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Alice Bendová: Nahá jako vězeňkyně

Vnadná Alice Bendová ve "vězeňském" prádle
Vnadná Alice Bendová ve "vězeňském" prádle (Instagram, archiv)

Moc oblečenou ji na Instagramu neuvidíte, ráda se ukazuje hlavně v bikinách. Teď ale Alice Bendová (49) překvapila fotkou ve vězeňském prádle!

„To jsem dneska vyhrabala. Opravdu originál vězeňské prádlo od kámošky bachařky,“ napsala herečka ze seriálů Slunečná nebo Dvojka na zabití ke snímku z kuchyně. Herečka se proslavila mimo jiné i díky tomu, že nikdy neměla problém se svléknout před kamerami ani v soukromí. A není tajemstvím, že ráda a s gustem navštěvuje nudistické pláže. Snímkem v pořádných »bombarďácích« a v retro podprsence proto pobavila o to víc.

Alice Bendová se málem udusila piškoty v souboji s krysou:

Video se připravuje ...

I tak se pozornost jejích sledujících soustředila hlavně na její štíhlé, skvěle vyrýsované tělo. „Ty brďo, Ali, ty seš takovej kus!“ žasla herečka Denisa Nesvačilová (32). „Denisko, to je stará fotka,“ upřesnila Bendová. „Úžasná figura,“ přidala se i herečka Eva Holubová (64), která je na sociálních sítích jako doma. „Byla,“ konstatovala Alice. „To je jedno, beztak seš kus!“ oponovala obratem Nesvačilová.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
20. 10. 2023 • 10:50

A což takhle nějaký polonahý chlapy?
Bulvár už je jak kozí farma.
A nebo si myslíte že čtenářky jsou všechny na ženský?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.