Změna u Bendové! Místo svatby... NOVÝ CHLAP? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Změna u Bendové! Místo svatby... NOVÝ CHLAP?

Michal Topol požádal Alici Bendovou o ruku, svatba se ale asi nekoná
Michal Topol požádal Alici Bendovou o ruku, svatba se ale asi nekoná  (instagram.com)

Měli se brát, teď to ale vypadá, že se plány na svatbu tak nějak oddalují. Alice Bendová (50) a Michal Topol si raději užívají na Tenerife, kde si střihli i parádní výměnu partnerů... a to neuvěříte, s kým Alice skončila. 

Kdo Alici sleduje na sociálních sítích, patrně už ví, že čas na ostrově poslední dny netráví jen s partnerem Michalem, ale i s přáteli -  miliardářem Richardem Chladem a jeho ženou Annou. V této formaci také ládují Instagram vtipnými storýčky. 

Alice Bendová jako sexy Anděl: Chtěla jsem být čert!

Video se připravuje ...

„Naše malé-velké srandičky zdaleka nekončí. Včera večer jsme ‚upekli‘ či ugrilovali Výměnu manželek po tenerifsku! A bude vostrá! Tady máme předehru téměř milostnou, neb se odehrává nad oblíbeným žrádlem,“ uvedl Chlad další scénku, která nápadně připomíná divácky oblíbený pořad. 

Následuje záběr, ve kterém Bendová nastupuje do Chladova luxusního Ferrari. „Kufr nejde otevřít, nejde to. No, socka hnusná žlutá. Říkají, že na žlutou jdou mouchy,“ křičí na ni Michal, načež chytá okolo pasu svou náhradní manželku Annu. 

Reakce na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat, jak je vidno královsky se nebaví jen jejich fanoušci, ale i známé tváře. „Bojím se druhého dílu,“ reagoval na scénku například Míra Hejda. 

Kápni božskou s Alicí Bendovou! O sexuálním obtěžování na natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.