Konec velké lásky Bendové: Alice promluvila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec velké lásky Bendové: Alice promluvila...

Alici Bendové řekla sestra tajemství až s odstupem
Alici Bendové řekla sestra tajemství až s odstupem (archiv Blesku)

S Michalem Topolem (36) žije oblíbená herečka Alice Bendová (50) dokonalý sen. Ne vždycky ale měla co se týče vztahů s muži na růžích ustláno. Po rozvodu s manželem Václavem Bendou je těžko věřila, že najde lásku, kde budou mít místo morální hodnoty.

Deset let vztahu, během kterého manželovi Bendová porodila syna Vašíka a dceru Aličku, ztroskotalo na opakovaných nevěrách jejího muže - ačkoli on sám tvrdil pravý opak. „Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se on musí léčit,“ řekla tehdy Bendová Blesku. 

Alice Bendová: 29 let stojím na prkně a nebudu to měnit!

Video se připravuje ...

Během rozvodu se navíc dozvěděla snad tu největší bombu „Návrh udělal i mé sestře. Nejdřív se mi to styděla říct. Svěřila se mi, až když jsem se rozhodla k rozvodu,“ popsala dále Alice. 

Štěstí našla Bendová až po boku mladšího Topola, se kterým se seznámila na akci autobazaru, pro který pracoval. „Často mám pocit, že i když jsem o nějaký ten rok starší, mám stejně mnohem víc energie než on. Ale to bude tím, že jsem ženská. Myslím, že mu vyhovuje, že už mám určité zkušenosti a že v některých věcech nejsem hysterická a neřeším nesmysly. Mně se na něm líbí, že je pro rodinu a že je klidný. A oceňuju jeho upřímnost a pravdomluvnost,“ pěje na něj samé ódy. 

I přes negativní zkušenosti nezanevřela ani na manželství. Bendová je už několik let zasnoubená, na svatbu prý zatím nebyl čas a prostor, to se však do budoucna může změnit. 

Alice Bendová se málem udusila piškoty v souboji s krysou.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zloduh
3. 11. 2023 • 11:53

javascript: insAt­Cur(do­cumen­t.ge­tEle­mentBy­Id('fr­mCon­t'), ' ') Apsolutně ti hle ženskou neznám a je mi jedno co se ji stal at třeba umř....... je to jedno lidi jsou nahraditelný

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.