Ozzy s manželkou uzavřeli dohodu: SMRT DÍKY EUTANAZII! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ozzy s manželkou uzavřeli dohodu: SMRT DÍKY EUTANAZII!

Ozzy Osbourne se objevil po dlouhé době ve společnosti.
Ozzy Osbourne se objevil po dlouhé době ve společnosti.  (profimedia.cz)

Než trpět, raději ve Švýcarsku absolvují asistovanou sebevraždu. Na tom se dohodli legendární rocker Ozzy Osbourne (74) s manželkou Sharon (71).

O nezvyklém paktu začali uvažovat poté, co Ozzymu v roce 2003 diagnostikovali Parkinsonovu chorobu. A stvrdili ho o čtyři roky později, když zemřel Sharonin otec, hudební magnát Don Arden (†81). Ten bojoval s Alzheimerovou chorobou, a když Sharon viděla, jak se jí před očima měnil k nepoznání, rozhodla se, že něco takového nikdy nechce zažít. A Ozzy je stejného názoru. Manželé se proto dohodli, že než trpět, raději absolvují asistovanou sebevraždu na klinice pro asistované umírání Dignitas.

Ozzy Osbourne - O nacistech

Video se připravuje ...

„Ano, všichni trpíme, ale nechci, aby to bolelo ještě víc. Po psychické i fyzické stránce. S demencí můžeš žít, ale nemůžeš si ani utřít zadek, všude jen ch*iješ, se*eš, nemůžeš se pořádně najíst,“ uvedla Sharon v podcastu The Osbournes s tím, že v eutanazii oba manželé stoprocentně věří a připravili si už plány na odchod ze života. O svém úmyslu informovali i děti, které s ním souhlasily.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.