Šrámy ještě nejsou zaceleny! Bývalka si kopla do Ondřeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šrámy ještě nejsou zaceleny! Bývalka si kopla do Ondřeje

Kuchařová si rýpla do svého exmanžela.
Kuchařová si rýpla do svého exmanžela. (Instagram/Prissilya Junewin, archiv Blesku)

Odmítá se na toto téma s novináři bavit, sama si pak ale nabíhá na vidle, když sem tam v rozhovorech utrousí jízlivou poznámku. Naposled si topmodelka Taťána Kuchařová (35) rýpla do svého exmanžela Ondřeje Brzobohatého (40) v pořadu Showtime.

Za manželstvím i bouřlivým rozvodem udělala tlustou čáru. Ačkoli se již o Brzobohatém nechce bavit v jakékoli souvislosti, sama toto téma místy nadnáší. V rozhovoru pro primácký pořad navíc zasáhla exmanželovo citlivé místo, což, jak posléze sama uznala, nebylo úplně hezké.

Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka, a proč trpí nevolností?

Video se připravuje ...
Taťána nedávno veřejnost překvapila svou vlasovou proměnou. Image ve stylu novodobé variace na sestřih mullet, jenž frčel hlavně v osmdesátých letech, mnozí nehodnotili zcela pozitivně. Topmodelka ale nyní přišla s vysvětlením.

Manželé Brzobohatí poprvé v Inkognitu!

Video se připravuje ...

„Já jsem teď v poslední době použila pár paruk. Po nebožce ženě mi jich totiž pár zbylo,“ vypálila ostrý náboj Taťána Kuchařová, jež svou poznámkou připomněla skutečnost, že se Ondřej Gregor Brzobohatý rád stylizoval do drag queen, tedy muže převlečeného za extravagantně oděnou i nalíčenou ženu. „To byl blbý fór...“ přiznala vzápětí kajícně, leč s lehkou ironií v hlase Kuchařová.



Přečtěte si
miroslava13
18. 12. 2023 • 11:25

Bože, ta je trapná!!! Že je blbka to už všichni víme, ale má za potřebné být takhle trapná??? Hnus!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.