Patricia Janečková (†25): Vydechla v náruči milovaného muže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patricia Janečková (†25): Vydechla v náruči milovaného muže

Patricia Janečková zemřela 3 měsíce po svatbě.
Patricia Janečková zemřela 3 měsíce po svatbě. (Profimedia.cz, Instagram/A. Živnůstka)

Přestože měla celý život teprve před sebou a profesní kariéru slibně rozjetou, osud k ní byl nemilosrdný. Talentovaná zpěvačka Patricia Janečková (†25) prohrála svůj boj s těžkou nemocí. Umírala obklopena láskou...

Rodina oznámila veřejnosti smutnou zprávu na Facebooku. „Odešla 1. října obklopena péčí manžela Vlastimila Burdy a svých blízkých. Svými nahrávkami, zvukovými i obrazovými, s námi zůstane navždy....“ Operní a muzikálová zpěvačka uchvátila zpěvem již ve svých 12 letech v soutěži Talentmania i Karla Gotta (†80), který se stal kmotrem jejího debutového alba.

Bolek Polívka: Už jsem tužší člověk, stáří střídá chátrání!

Video se připravuje ...

Janečková podlehla zákeřné rakovině prsu tři měsíce poté, co se provdala za herce Vlastimila Burdu (32), jehož příjmení si přidala ke svému. Patricia statečně bojovala se zákeřnou nemocí dva roky, v průběhu léčby zvládla dokonce i vystupovat na divadelních prknech a koncertních pódiích. Její poslední rolí byla Maria v muzikálu West Side Story v ostravském Divadle Jiřího Myrona. Na jeho budově nyní vlaje černá vlajka a před vchodem lidé zapalují svíčky.

Ve čtyřiadvaceti letech zemřela 12. února hvězdná instagram modelka Diana Deetsová z americké Kalifornie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.