Šafářová na útěku od rodiny? Rázné prohlášení dvojnásobné mámy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šafářová na útěku od rodiny? Rázné prohlášení dvojnásobné mámy

Lucie Šafářová
Lucie Šafářová (Reprofoto Česká televize)

Jako bývalá tenisová hvězda, jejíž jméno bylo před pár lety v rámci dvouhry v žebříčku WTA na pátém místě, ještě rozhodně nepatří do starého železa. Lucie Šafářová (36) se rozhodla oprášit raketu a vyrazila na kurt do francouzské Remeše. Jde snad o comeback?

Profesionální kariéru ukončila Lucie Šafářové na jaře roku 2019. Poté se začala věnovat rodině, kterou založila s hokejistou Tomášem Plekancem (40). Nyní však nastoupila na kurt ku příležitosti tenisového turnaje pořádaného menším podnikem ITF v Remeši. Jako bývalá finalistka French Open tak na sebe okamžitě strhla pozornost. Její návrat však podle jejích slov není trvalý.

S Leontýnkou se párkrát zhoupnul dokonce i samotný tatínek Tomáš Plekanec…

Video se připravuje ...

„Tenis mě pořád baví, ale vracet se nechci,“ uvedla Šafářová pro iSport.cz. Na francouzském turnaji vystupuje spontánně a čistě z rodinných důvodů. Na kurtu totiž zazáří po boku vlastní neteře. „Jsme tenisová rodina a se ségrou jsme si jednou zahrály debla. Teď už neteře dorůstají do věku, kdy hrají pěkný tenis a chtěla bych si s každou zahrát deblíka a užít si to. Byla to taková hurá akce,“ objasnila své působení na turnaji Lucie Šafářová.

V dnešních dopoledních hodinách nastupuje proti Francouzce, k večeru se zase na kurtu objeví po boku své sedmnáctileté neteře Emmy Dvořáčkové. Do toho se ale jako maminka stále stará o své dva potomky, dceru Leontýnku a mladšího syna Olivera.

Šafářová s Plekancem objevují krásy romantického ostrova

Video se připravuje ...

„S dětmi bohužel není moc času se neteřím věnovat, ale snažím se jim pomoct, když to jde. Navíc je to pro nás i fajn výlet,“ míní Šafářová, která se před dětmi poprvé ukáže ve své sportovní roli. „Lea mě nikdy neviděla hrát, tak uvidíme, jestli se vůbec bude chtít dívat…“ dodala Šafářová, která se letos blýskne i na turnaji legend v Lucembursku.



Přečtěte si
lekno
4. 10. 2023 • 12:15

Zase provokující nadpis : „.. na útěku od rodiny..“ V podobném stylu, jako když napsali : „.. Potomstvo zátěží..“ Něco zlého vám udělali ti dva - Lucie Š. s Tomášem ? Takové zavádějící nadpisy.. Jakoby se ona nestarala poctivě kromě svých 2 dětí ještě o 2 chlapce od LV ! Každá žena by neměla zájem roky zdarma kmitat kromě svých, taky kolem dětí, které mají vlastní matku.. A malá Leontýnka vypadá dobře. Je milá, púvabná – jako andílek z historického obrazu z období baroka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.