Alex z Táty v nesnázích: KRUTÝ OSUD HVĚZDY NOVY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Alex z Táty v nesnázích: KRUTÝ OSUD HVĚZDY NOVY!

Seriál Táta v nesnázích
Seriál Táta v nesnázích (TV Nova)

V seriálu je pěkné číslo! Nejenže tajně spává s mnohem starším Bořkem Slezáčkem (56) alias seladonem Romanem, ale svému tátovi Martinu Pechlátovi (48) neustále odsekává. Nejmladší dcera v Tátovi v nesnázích měla ale jinou pubertu. Herečce Veronice Divišové (20) tehdy zemřel tatínek...

Sympatická tmavovláska navenek působí jako pohodová holka s problémy běžných dvacátníků. Jakmile se jí ale zeptáte na vztah s jejím vlastním tátou, mluví o něm nejprve jako o Honzovi. „Mám vlastně dva tatínky. Můj biologický taťka zemřel, když mi bylo devět let, ale mamka má přítele Honzu, který je bezvadný kámoš a zároveň druhý táta. Beru ho jako svého tátu, akorát mu tak neříkám,“ překvapila deník Aha! seriálová Alex.

Agáta Kryštůfková z Táty v nesnázích: Půl roku intenzivní práce!

Video se připravuje ...

Kruté vzpomínky

Veroničin pravý otec sice zemřel, když byla ještě dítě, smutné detaily ale nezapomněla. „Taťka měl rakovinu slinivky, takže odešel hodně rychle. Asi do měsíce, co to zjistili... Na to nezapomenete. Musela jsem se dívat, jak taťka umírá na rakovinu, a to není nikdy hezký pohled,“ nesnažila se skrývat drsné vzpomínky.

Žaloba ve hře

„Mám momenty, které si pamatuji. Hlavně strašně špatný přístup v nemocnici. Doktoři a sestřičky věděli, jak na tom je a že už se nedá zachránit, tak ho tam doslova nechali umřít. Nechovali se k němu vůbec hezky,“ uzavřela herečka velmi citlivé téma. „Když se to stalo, máma chtěla dát Vinohradskou nemocnici dokonce k soudu, ale nakonec to vzdala, nechtěla se mnou lítat po soudech,“ dodala Veronika, která poprvé hrála už v pěti letech v seriálu Cukrárna. A v kariéře jí hodně pomáhal mámin přítel. Kontroloval smlouvy a pomáhal se školou. Veroniku můžete momentálně vidět každou sobotu od 20.20 hod. v seriálu Táta v nesnázích na TV Nova.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.