Blažek ze seriálu Jedna rodina: Musí doma hasit průšvih! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Blažek ze seriálu Jedna rodina: Musí doma hasit průšvih!

Filip Blažek
Filip Blažek (profimedia.cz)

Nezvládal skloubit natáčení seriálu Jedna rodina s ostatními aktivitami, a tak scenáristé Filipa Blažka (50) alias Filipa Holase nechali na neurčito zmizet. Bez vysvětlení!

Už v posledním dílu před prázdninami si sbalil zavazadla a elegantně se vytratil do Německa. Tak trochu to vypadalo, že je pro Blažka natáčení Jedné rodiny uzavřenou záležitostí. Herec ostatně během léta o svém působení tak trochu mlžil. „Úplně nevím, jak budeme pokračovat, jak moc náročné to bude. Mám spoustu hraní nejenom se Studiem DVA, budu ještě jezdit po hradech a zámcích s pohádkou. Takže vůbec nevím, jak to bude.“

Peníze stačí?

Jak mohli diváci včera vidět, konečně se zase vrátil, aby vyřešil rodinné lapálie. Na Nově ale s dalším vývojem děje dál mlží, a tak se Aha! zeptalo přímo Filipa Blažka. „Není tomu tak, že bych se do seriálu na skok vrátil a pak zase zmizel,“ naznačil herec budoucí vývoj své postavy. A na rovinu řekl, co za jeho dlouhým volnem vlastně bylo. „Někdy to tak v seriálovém životě bývá, že kopíruje reálný život. Například když herec potřebuje delší volno třeba na dovolenou, tak se tomu scénář přizpůsobí,“ řekl Blažek.

Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku

Video se připravuje ...

„Volno jsem si užil,“ dodal s tím, že se potřeboval nadechnout. V seriálu byl Filipův odjezd pro všechny náročný a herec sám si nedovede představit, že by něco podobného zažíval. „To si neumím představit, protože člověk se tak nějak celý život stará o rodinu a má pocit, že tu pro ně musí být, aby je zabezpečil. Ale možná si to jen my chlapi namlouváme a ve finále by ženám stačily třeba jen ty prachy,“ vtipkoval Filip Blažek. Jak se bude dál vyvíjet seriálový osud jeho postavy, sledujte každé úterý od 20.20 hod. na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.