Konvičková šokuje o SuperStar: Nezletilí na mejdanech, jiná doba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konvičková šokuje o SuperStar: Nezletilí na mejdanech, jiná doba

Markéta Konvičková
Markéta Konvičková (profimedia.cz)

Vůbec první Česko Slovenská SuperStar vyplodila dnes již velmi dobře známá jména domácího hudebního průmyslu. Mezi soutěžící, kteří sice nevyhráli, ale v zapomnění neupadli, patří i zpěvačka Markéta Konvičková (29). Ta nyní popsala, jak to v soutěži, jíž se zúčastnila jako patnáctiletá dívka, chodilo.

Na účast v SuperStar vzpomíná Markéta Konvičková převážně v dobrém. Ačkoli nevyhrála, slyšet je o ní mnohem více než o samotném vítězovi této řady, zpěvákovi Martinu Chodúrovi (33). Navíc díky soutěži poznala své životní přátele. „Nejblíž mám k Honzovi Bendigovi (29) a Monice Bagárové (29). Voláme si, zajímá nás, jak se máme, řešíme s Monikou její Ruminku, moji Amálku a řešíme i vztahy. Honza zas dokonale nabíjí baterky. Je důležité mít kolem sebe lidi, co ti něco dají, a ty zase jim,“ svěřila se Konvičková serveru Super.cz.

Kam zmizela Markéta Konvičková? Pauza kvůli zdraví a dceři!

Video se připravuje ...

Měla vůbec pěvecká soutěž nějakou stinnou stránku? Příliš sdílná nebyla co do zákulisních drbů. Naznačila však, že nějaké party se evidentně konaly. „Bez rodičů, ve velkoměstě. Byl to takový školní tábor, ze kterého se ti nechce domů. Nebyl tam žádný kalkul, z 11 tisíc lidí jsme se probojovali do finále. Televize ti koupí večeři, jdeš na mejdan,“ přiznala Konvičková.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

S tímto vědomím nyní polemizovala nad tím, jak by reagovala, kdyby se do podobné soutěže jednoho dne chtěla přihlásit její dcera Amálka. „Nevím ale, jak bych se zachovala já, kdyby s tím přišla moje dcera Amálka, přeci jen je jiná doba,“ zamyslela se Markéta Konvičková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.