Z Žilkové musejí mít radost: Místo jídla jen talíř? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Z Žilkové musejí mít radost: Místo jídla jen talíř?

Žilková má skvělý fígl
Žilková má skvělý fígl (Instagram)

Herečka Veronika Žilková (61) je nejen velká gurmánka, ale také praktická žena. Přišla totiž na skvělou trojkombinaci, díky které si pochutná, neutratí a navíc nepřibere. 

Ačkoli Žilková nemusí držet dietu, protože se během rozvodu vrátila na svou dívčí váhu 47 kilo a navíc pravidelně cvičí, ve svém těle se nyní cítí tak dobře, že si chce proporce udržet. Postup je podle ní jednoduchý.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Já si nikdy v restauraci neobjednávám. Nechám si přinést talíř a ochutnávám od ostatních,“ prozradila pro eXtra.cz. Díky tomu uspokojí chuťové buňky na maximum, ale přijme minimum kalorií. „Dopřejte si všechno, ale nenacpěte se tím. Dejte si kousek mastné krkovice, ale jen tři sousta a dejte to manželovi,“ radí tak i ostatním ženám. 

Svůj osvědčený postup praktikuje samozřejmě i se svým dobrým přítelem Josefem Holomáčem, který jí nyní jezdí často navštěvovat do Turecka, kde má Veronika natáčení. Stále však popírá, že by mezi nimi bylo partnerské pouto. „Já už tři měsíce všem vysvětluji, že je to BFF nejlepší friend, vy jste si vymysleli slova partner,“ odpověděla na přímou otázku deníku Super.cz.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Beckyttine27
1. 8. 2023 • 21:44

No, tak s tím by mě ostatní akorát poslali do háje... Málokdo má zájem nechat si ujidat, když si každý může objednat vlastní porci..

pragver
1. 8. 2023 • 13:27

Vtíravá a nesympatická ženská !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.